Το μήνυμα του Ανδρούτσου στον κολλητό του, Ρέτσο: "Οι οικογένειες δεν σπάνε"

Ο Θανάσης Ανδρούτσος και ο Παναγιώτης Ρέτσος υπήρξαν συμπαίκτες για περισσότερα από δέκα χρόνια στον Ολυμπιακό, ήρθε όμως η ώρα του αποχωρισμού. Δείτε τι έγραψε ο Ανδρούτσος στον κολλητό του που έφυγε για Γερμανία (PHOTO).

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στον Ολυμπιακό ήταν αχώριστοι για περισσότερα από δέκα χρόνια, από τις ακαδημίες μέχρι την πρώτη ομάδα. Ο λόγος για τους Θανάση Ανδρούτσο και Παναγιώτη Ρέτσο. Ο δεύτερος πουλήθηκε με το ποσό ρεκόρ των 22.000.000 ευρώ στην Λεβερκούζεν με αποτέλεσμα να φτάσει η ώρα του αποχωρισμού τους.

Φυσικά μόνο εύκολο δεν είναι να αποχαιρετήσεις τον παιδικό σου φίλο που φεύγει στο εξωτερικό, με τον Θανάση Ανδρούτσο να κάνει ένα συγκινητικό ποστάρισμα στο instagram:

"Θέλω να σου ευχηθώ καλή τύχη στην νέα σου ομάδα. Επίσης, σου εύχομαι να είσαι γερός, να έχεις πίστη και αγάπη που πάντα είχες και θα έχεις και έτσι θα έρθουν όλα και θα τα καταφέρεις πάλι, όπως τα καταφέρνεις πάντα, γιατί το ταξίδι αυτό συνεχίζεται όπως λέγαμε μικροί!

Eίναι δύσκολο να ξέρω πως δεν θα σε βλέπω μετά από τόσα χρόνια στα αποδυτήρια και έξω από αυτά και θα μου λείπεις, αλλά ξέρω πως είσαι χαρούμενος και έτσι είμαι κι εγώ διπλά! Μακάρι να ξαναβρεθούμε στο μέλλον μέσα στο γρασίδι, να παλεύουμε ο ένας για τον άλλον, όπως πάντα!

Όσον αναφορά για απ’ έξω απ’ το γρασίδι, θα βλεπόμαστε συχνά, γιατί οι οικογένειες δεν σπάνε ποτέ! Καλη τύχη αδερφέ", το μήνυμα του Ανδρούτσου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK