Το μήνυμα του Ρομπέρτο για Άρσεναλ

Η αντίδραση του Ρομπέρτο για την ήττα-αποκλεισμό από την Άρσεναλ ήρθε περίπου 20 ώρες μετά το ματς στο "Γ. Καραϊσκάκης". "Ένιωσα υπερηφάνεια και σεβασμό για το σήμα που φοράω στο στήθος μου", αναφέρει στο μήνυμά του ο Ισπανός.

Το μήνυμα του Ρομπέρτο για Άρσεναλ
INTIME SPORTS

Ο Ρομπέρτο συμπλήρωσε στο ματς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ 100 συμμετοχές με την "ερυθρόλευκη" φανέλα, δεν κατάφερε όμως να συνδυάσει τη στιγμή αυτή με την πρόκριση στους 16 του Champions League.

O Ισπανός γκολκίπερ, μία ημέρα μετά την ήττα-αποκλεισμό από τους "κανονιέρηδες", με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media μίλησε για όλα, δηλώνοντας υπερήφανος για το σήμα που φοράει στο στήθος του.

Αναλυτικά το μήνυμά του: "Σε κάποια παιχνίδια νίκησα, σε άλλα έχασα. Σε κάποια έκανα απίθανες επεμβάσεις και σε άλλα έκανα επώδυνα λάθη. Έκλαψα, γέλασα.. Σήκωσα τρόπαια, και χρειάστηκε πέσω και να ξανασηκωθώ...

Μόνο 2 πράγματα συνέβησαν σε όλα αυτά τα 100 παιχνίδια. Ένιωσα υπερηφάνεια και σεβασμό για το σήμα που φοράω στο στήθος μου, και σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να θέλω να παίζω κάθε παιχνίδι σαν να ήταν το πιο σημαντικό της ζωής μου!!

Δεν μπορώ να γιορτάσω τίποτα χωρίς να θυμηθώ τις δύο κινητήριες δυνάμεις της ζωής μου. Τον Εντζο και την Μπελίς. Τους λόγους για τους οποίους αγωνίζομαι, τα κίνητρά μου για να συνεχίσω... Θα συνεχίσω να εκπληρώνω την υποχρέωσή που έχω, να αποδεικνύω ποιος είμαι!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK