Το "όχι" του Λεμονή στην Ομόνοια λόγω Ολυμπιακού

Η Ομόνοια είναι σε διαδικασία εξεύρεσης νέου προπονητή. Όταν έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Τάκη Λεμονή και μεταφέρθηκε στον 57χρονο προπονητή η προοπτική επιστροφής στην κυπριακή ομάδα, ο "Sir Takis" δεν το συζήτησε λόγω Ολυμπιακού.

Το "όχι" του Λεμονή στην Ομόνοια λόγω Ολυμπιακού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τάκης Λεμονής είναι προ των πυλών του Ολυμπιακού. Ο 57χρονος είναι κοντά στην τρίτη του επιστροφή ως προπονητής στην ομάδα του Πειραιά, εννέα χρόνια μετά το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε με τους "ερυθρόλευκους".

Την Τρίτη (21/3), σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο, μεταφέρθηκε στον Έλληνα τεχνικό το ενδιαφέρον της Ομόνοιας για την περίπτωσή του. Η κυπριακή ομάδα είναι σε διαδικασία εξεύρεσης νέου προπονητή μετά το “διαζύγιο” με τον Τζον Κάρβερ και ένα από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν και αυτό του "Sir Takis".

Ο Λεμονής ήταν αυτός που οδήγησε την Ομόνοια στην κατάκτηση του πρωταθλήματος την αγωνιστική περίοδο 2009-2010. Ποια ήταν όμως η απάντησή του όταν ενημερώθηκε μέσω τρίτων για την προοπτική να εργαστεί για δεύτερη φορά στον σύλλογο της Μεγαλονήσου;

“Όχι”. Ο Αθηναίος τεχνικός δεν θέλησε να μπει σε διαπραγματεύσεις με την Ομόνοια, διότι είχε προηγηθεί η κουβέντα με τον Ολυμπιακό, στον οποίο προτιμά να δουλέψει, ενώ έκανε λόγο για προχωρημένες συζητήσεις με τους Πειραιώτες. Τώρα η Ομόνοια συνεχίζει το ψάξιμο για τον διάδοχο του Άγγλου και ο Λεμονής περιμένει να δει αν επισημοποιηθεί το deal με τους “ερυθρόλευκους”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK