Το σύνθημα για τον Βαλβέρδε που... έριξε τα τσιμέντα

Η βράβευση του Ερνέστο Βαλβέρδε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Σάββα Θεοδωρίδη εξελίχθηκε σε... διαδήλωση - απαίτηση επιστροφής στον Ολυμπιακό.

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ(Α) ΒΑΛΒΕΡΔΕ(Κ) ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ(Α) ΒΑΛΒΕΡΔΕ(Κ) ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINSSI

Η αγάπη (για το πρόσωπό του) και ο σεβασμός (για το πολυεπίπεδο έργο του) που τρέφει ο κόσμος του Ολυμπιακού για τον Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει προηγούμενο.

Είναι βέβαιο πως αν γίνει τώρα μια σφυγμομέτρηση στο γήπεδο, θα είναι μακράν του δεύτερου ο πιο δημοφιλής προπονητής που πέρασε από τον Πειραιά..

Τούτο αποδείχθηκε λίγα λεπτά πριν από τη σέντρα, όταν ο προπονητής της Μπαρτσελόνα βρέθηκε ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στον Σάββα Θεοδωρίδη προκειμένου να βραβευτεί από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και "σείστηκε" το γήπεδο. Σεισμός!

Πέρα από το όνομά του ο Ισπανός προπονητής άκουσε και το... " Ερνέστο γύρνα στον Ολυμπιακό και γραψτ' την Μπαρτσελόνα στ' αρ... σου τα δυο"!

Ο ίδιος έκανε δυο-τρία βήματα, προτού γυρίσει προς τον κόσμο και ευχαριστήσει για τη μεγάλη τιμή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK