Το 'χε προβλέψει ο Λεμονής

Μπορεί κάποιοι να μην το πίστευαν, όμως ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής, είχε προβλέψει ότι η ομάδα του θα βρεθεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στο τέλος του πρώτου γύρου.

Το 'χε προβλέψει ο Λεμονής

Ούτε μέντιουμ να ήταν ο Τάκης Λεμονής. Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό (25/9), ο Έλληνας κόουτς είχε μαζέψει τους παίκτες του και τους είχε πει χαρακτηριστικά:

"Κοιτάξτε καλά αυτό τον πίνακα. Κοιτάξτε τη βαθμολογία. Εδώ μέσα είναι τα λάθη, οι απροσεξίες, όλα. Τώρα βάζετε "Χ" σε αυτά και γινόμαστε μια γροθιά. Όχι μια ομάδα μόνο με όλη τη σημασία της λέξεως. Μια γροθιά!

Το Γενάρη αυτή η βαθμολογία θα έχει 1ο τον Ολυμπιακό και θα το έχουμε καταφέρει όλοι μας με ασταμάτητη δουλειά.

Κάνουμε μια αντεπίθεση διαρκείας για να βρεθούμε στη φυσική μας θέση και σας θέλω όλους προσηλωμένους στον στόχο και το ξαναλέω: Όλοι μαζί μια γροθιά!"

Τα παραπάνω λόγια ειπώθηκαν στις 12 Οκτωβρίου. Στις 17/12 ο Ολυμπιακός μετά και τη νίκη του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ ως πρώτος και στέφθηκε άτυπα πρωταθλητής χειμώνα.

Παράλληλα, οι "ερυθρόλευκοι" έτρεξαν ένα σερί έξι συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα και κατάφεραν να περάσουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο νήμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK