Χαμηλή η προπώληση για τον αγώνα προς τιμήν του Ιβκοβιτς

Την αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού μπάσκετ προσκάλεσαν Ίβκοβιτς και Ολυμπιακός για την αποχαιρετιστήρια γιορτή στον μέγιστο «Ντούντα» το βράδυ της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου αλλά ο κόσμος των ερυθρόλευκων τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν δείχνει να… συγκινείται ιδιαίτερα σε σημείο που τα περισσότερα από τα 11.000 εισιτήρια που εκδόθηκαν για τον αγώνα να παραμένουν απούλητα!

Χαμηλή η προπώληση για τον αγώνα προς τιμήν του Ιβκοβιτς

Παρά το πολύ μεγάλο «promo», τις παράλληλες εκδηλώσεις, τη συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Τρίτης παρουσία των αδερφών Αγγελόπουλων αλλά και την πλειάδα πολύ μεγάλων ονομάτων που θα δώσουν το παρόν στο ματς μέχρι την Τρίτη είχαν προπωληθεί σχεδόν 4.000 εισιτήρια ενώ έχουν δοθεί και περί τις 500 προσκλήσεις, νούμερο αν μη τι άλλο απογοητευτικό για ένα τέτοιο ιδιαίτερης σημασίας γεγονός.

Τελευταία ελπίδα της ερυθρόλευκης ΚΑΕ είναι να υπάρξει κινητοποίηση ανήμερα της γιορτής αφού ως γνωστόν οι Έλληνες είμαστε της… τελευταίας στιγμής.

Να σημειωθεί ότι στον αγώνα εκτός από τους παίκτες θα δώσουν το παρόν και προπονητές και φίλοι του Ίβκοβιτς όπως φυσικά και ο κουμπάρος του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον επί χρόνια συνεργάτη του και από το 2016 και πρωταθλητή Ευρώπης Δημήτρη Ιτούδη.

Γ.Ψ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK