Αποστροφή για τη βία στην πράξη!

Το ότι ο Φώτης Κωστούλας διαφέρει σε επίπεδο συμπεριφορών από πολλούς Έλληνες ποδοσφαιρο-παράγοντες, είναι γνωστό και δεν αμφισβητείται. Όμως ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού είναι και από τους λίγους που δείχνουν με πράξεις πως ενδιαφέρεται και για την πάταξη της γηπεδικής βίας.

Αποστροφή για τη βία στην πράξη!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, μια κίνησή του το περασμένο Σάββατο στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ που διεξαγόταν στο Αγρίνιο κεκλεισμένων των θυρών.

Ένας εκ των 30 φιλάθλων της ομάδας που είχε δηλωθεί για να παρακολουθήσει το ματς, άρχισε κάποια στιγμή να βρίζει και να επιδεικνύει επιθετική συμπεριφορά κατά του δημοσιογράφου της Nova που έκανε την περιγραφή της αναμέτρησης.

Όταν ο Φώτης Κωστούλας αντιλήφθηκε το περιστατικό, έδωσε αμέσως εντολή προκειμένου ο εν λόγω οπαδός να απομακρυνθεί από τη θύρα των επισήμων. Το αφεντικό του Παναιτωλικού, μάλιστα, φρόντισε ακολούθως να κάνει γνωστή προς όλους την απόφαση του να απαγορευτεί για τον συγκεκριμένο οπαδό η είσοδος σε όλα τα υπόλοιπα εντός έδρας ματς της ομάδας.

Ο Φώτης Κωστούλας δεν έκανε κάτι σπουδαίο, κάτι καθοριστικό για την πάταξη της γηπεδικής βίας. Έκανε, ωστόσο, το στοιχειώδες, το αυτονόητο. Αυτό δηλαδή που ελάχιστοι πράττουν...

Α.Α.

News 24/7

24MEDIA NETWORK