Οι Ελβετοί... ξανάρχονται για τον Μύγα

Ο Γιώργος Μύγας δεν έχει συγκεντρώσει μόνο το ενδιαφέρον των "μεγάλων" της Super League, αλλά και συγκεκριμένης ομάδας από πρωτάθλημα που... ψωνίζει τελευταία από την Ελλάδα. Δεν θα εμποδίσει τη μεταγραφή ο Παναιτωλικός.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
migas zeca EUROKINISSI SPORTS

Βρίσκεται στο ραντάρ Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΑΕΚ εδώ και αρκετό καιρό. Ειδικότερα οι πράσινοι, εξέτασαν σοβαρά την περίπτωση του στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους, όμως η μεταγραφή του για διάφορους λόγους δεν προχώρησε.

Πλέον ο Γιώργος Μύγας έχει και άλλες επιλογές, πέραν του εσωτερικού, αφού ομάδα από την Ελβετία (στη μέση της βαθμολογίας) τον παρακολουθεί στενά και δεν αποκλείεται θα επανέλθει δυναμικά το καλοκαίρι.

Μπορεί να μην έχει μεγάλες οικονομικές δυνατότητες, αλλά όσο περίεργο κι αν ακούγεται έχει ως σύμμαχο τον... Παναιτωλικό! Η ομάδα του Αγρινίου δεν θα κλείσει το δρόμο στον 23άχρονο άσο, αφού προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου και θα αποτελέσει την καλύτερη διαφήμιση για το μέλλον.

Όχι πως τα "καναρίνια" θα ρίξουν αρκετά τις απαιτήσεις τους, όμως με ένα λογικό ποσό και ίσως ποσοστό μεταπώλησης το deal μπορεί να ολοκληρωθεί. Η ομάδα που τον κοιτάει, έχει στο ραντάρ της κι άλλον ποδοσφαιριστή της Super League (από την επαρχία επίσης), για τον οποίο ήδη κατέθεσε πρόταση που απορρίφθηκε.

Γενικότερα η αγορά της Ελβετίας έχει ανοίξει για τα καλά στους Έλληνες ποδοσφαιριστές και δεν αποκλείεται να δούμε αρκετούς να μεταναστεύουν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK