Στο Αγρίνιο τον περίμεναν, στο Λούγκο ανακοινώθηκε

Τα δύο εισιτήρια στην τσέπη, η στάση στη Μαδρίτη, το υποτιθέμενο πρόβλημα με τη βίζα και η... αλλαγή προορισμού. Τι συνέβη με τον Μάξι Ρολόν, ο οποίος άφησε στα κρύα του λουτρού τον Παναιτωλικό.

Στο Αγρίνιο τον περίμεναν, στο Λούγκο ανακοινώθηκε

Ο Μάξι Ρολόν ξεκίνησε την Κυριακή το βράδυ από το Μπουένος Άιρες μαζί με τον ατζέντη του. Είχε δύο εισιτήρια στην τσέπη του. Ένα από Μπουένος Άιρες για Μαδρίτη κι ένα από Μαδρίτη για Αθήνα. Το δεύτερο δεν το χρησιμοποίησε ποτέ.

Η αλήθεια είναι πριν φύγει από την Αργεντινή, ο Ρολόν είχε προφορική συμφωνία και προσύμφωνο με τον Παναιτωλικό. Η πτήση από τη Μαδρίτη για την Αθήνα δεν είχε μεγάλη ώρα ανταπόκρισης σε σχέση την άφιξη της προηγούμενης.

Μιλάμε για κλεισμένο deal. Ο παίκτης είχε συμφωνήσει, ο ατζέντης του το ίδιο κι αναμενόταν στο Αγρίνιο για να περάσει ιατρικά και να ανακοινωθεί.

Κι όμως δεν επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο με προορισμό την ελληνική πρωτεύουσα. Επικαλέστηκε πρόβλημα με τη βίζα. Στο Αγρίνιο τους έλεγε ότι θα έρθει κανονικά, αλλά αυτός αντί να ταξιδέψει στην Ελλάδα, ταξίδευε στη Γαλικία.

Χθες το βράδυ ανακοινώθηκε από τη Λούγκο και στην Αιτωλοακαρνανία έμειναν... "παγωτό". Μάλλον ο Μάξι επιβεβαίωσε τις φήμες που λένε ότι "εάν είχε μυαλό...". Άλλωστε οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι ο ίδιος είναι που "χάλασε" τη συμφωνία κι επέστρεψε στην Ισπανία.

Όπως και να 'χει, είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου...

News 24/7

24MEDIA NETWORK