Aπαλλάσσεται από τη μάσκα ο Μάνταλος

Ο Πέτρος Μάνταλος εξετάστηκε ξανά από τον γιατρό που του έκανε την επέμβαση στη μύτη και πλέον θεωρείται θέμα χρόνου η οριστική απαλλαγή του από την προστατευτική μάσκα η οποία χρησιμοποιείται προληπτικά πια.

Aπαλλάσσεται από τη μάσκα ο Μάνταλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

H προστατευτική μάσκα του Πέτρου Μάνταλου παρότι ήταν απαραίτητη δεν μπορεί να πει κανείς ότι έφερε… γούρι στην ΑΕΚ αφού συνέπεσε με δύο βαθμολογικές απώλειες με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ και με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Το τραύμα του μέσου της «Ένωσης» από την επέμβαση που υποβλήθηκε στη μύτη έχει σχεδόν επουλωθεί και πλέον η χρήση της μάσκας γίνεται για καθαρά προληπτικούς λόγους. Ο «Πετράν» την Πέμπτη επισκέφτηκε τον γιατρό που του έκανε την επέμβαση για μια νέα εξέταση, στην οποία αποδείχτηκε -ξανά- ότι όλα βαίνουν καλώς.

Πλέον είναι θέμα χρόνου να αγωνιστεί και χωρίς τη μάσκα ο Μάνταλος στο προσεχές διάστημα. Πιθανότατα στην Τούμπα θα τη φορέσει για τελευταία φορά και από την επόμενη αγωνιστική με τον Ατρόμητο να απαλλαχτεί από αυτή προκειμένου να αγωνίζεται απερίσπαστος και χωρίς κάποιο φόβο.

Aπαλλάσσεται από τη μάσκα ο Μάνταλος

ΑΚ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK