Αποκαλύψεις Γκούμα: "Οι διοικήσεις βάζουν σεκιούριτι κι αυτοί ανοίγουν τις πόρτες"

Ο Γιάννης Γκούμας βρέθηκε στο studio της "Αθλητικής Κυριακής" για να μιλήσει για τα επεισόδια της Λεωφόρου και προχώρησε σε δηλώσεις που θα συζητηθούν. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε. Δείτε VIDEO.

Αποκαλύψεις Γκούμα: "Οι διοικήσεις βάζουν σεκιούριτι κι αυτοί ανοίγουν τις πόρτες"
INTIME SPORTS

Καλεσμένος στο studio της "Αθλητικής Κυριακής" ήταν το βράδυ της Κυριακής (22/11) ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Γκούμας, και δεν "μάσησε" τα λόγια του.

Ο νυν τεχνικός της Εθνικής Νέων κλήθηκε να μιλήσει για όσα θλιβερά συνέβησαν στο ντέρμπι της Λεωφόρου και προχώρησε σε δηλώσεις που θα συζητηθούν:

"Εγώ νομίζω ότι οι διοικήσεις ξέρουν ποιοι προκαλούν τα επεισόδια και θα το τεκμηριώσω. Οι σεκιούριτι σε όλες τις ομάδες είναι μέσα από τους οργανωμένους, αυτό σας το υπογράφω.

Δηλαδή ο Παναθηναϊκός για παράδειγμα βάζει για σεκιούριτι άτομα μέσα από τους οργανωμένους, ο Ολυμπιακός το ίδιο, η ΑΕΚ το ίδιο, ο ΠΑΟΚ επίσης. Για ποιον λόγο; Για να τα έχουν καλά με τους οργανωμένους. Οι σεκιούριτι λοιπόν ανοίγουν τις πόρτες, μπαινοβγαίνει όποιος θέλει από τους δικούς τους και γίνονται όλα αυτά τα έκτροπα.

Αν οι διοικήσεις θέλουν να τελειώσουν το θέμα, το τελειώνουν. Σε μια συνεργασία βέβαια με το κράτος και με την ΕΠΟ. Αν το θέλουν, μπορούν να το τελειώσουν. Στην Αγγλία είδατε τι έγινε, σε μια νύχτα το τελειώσανε.

Ίσως, όμως, αυτό βολεύει κάποιες καταστάσεις και κάποια άτομα. Ίσως ως άλλοθι, στο ότι δεν πάει καλά η ομάδα. Δεν μιλάω μόνο για τον Παναθηναϊκό, μιλάω γενικά, για να μην παρεξηγηθούμε. Πρέπει οι διοικήσεις να το θέσουν και να το τελειώσουν το θέμα" .

Ο Γιάννης Γκούμας ήταν καλεσμένος την 1η του Νοέμβρη στο studio της Super Ball για να σχολιάσει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Εκεί, ο παλαίμαχος άσος του "τριφυλλιού" μίλησε με σκληρά λόγια στην κατάσταση του συλλόγου.

"Έχει μικρύνει ο Παναθηναϊκός βάσει αποτελεσμάτων! Πρέπει κάποιος να βάλει λεφτά στον Παναθηναϊκό, για να βρει το δρόμο του", τόνισε χαρακτηριστικά. Θυμηθείτε αναλυτικά τα όσα είχε πει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γκούμας: "Δεν πάω γήπεδο, δεν μπορώ να βλέπω αυτόν τον Παναθηναϊκό" (VIDEO)

Θέμης Καίσαρης: ΠΑΟ, θρησκεία, κατάντια 13

News 24/7

24MEDIA NETWORK