Απορούν στον Παναθηναϊκό για τη συνομιλία Κοντονή-Μαρινάκη

Στον Παναθηναϊκό εκτιμούν το γεγονός πως ο Σταύρος Κοντονής επιβεβαίωσε πως δεν συνομίλησε με κανέναν εκπρόσωπο του "τριφυλλιού", ωστόσο εκφράζουν τις απορίες τους σχετικά με τη συνομιλία του Υφυπουργού Αθλητισμού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Απορούν στον Παναθηναϊκό για τη συνομιλία Κοντονή-Μαρινάκη
INTIME SPORTS

Ο Σταύρος Κοντονής, παραδέχθηκε ότι είχε συνομιλία με τους Μαρινάκη-Βρέντζο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Λεωφόρο και ξεκαθάρισε πως δεν μίλησε με κανέναν άνθρωπο του Παναθηναϊκού.

Στο "τριφύλλι", εκτίμησαν την παραδοχή του Υφυπουργού Αθλητισμού, ωστόσο εξέφρασαν απορίες σχετικά με τη συνομιλία του κ. Κοντονή με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, οι "πράσινοι" τονίζουν: "Εκτιμάμε την παραδοχή του Υφυπουργού ο οποίος επιβεβαίωσε τη χθεσινή μας ανακοίνωση ότι δεν συνομίλησε με κανέναν εκπρόσωπό μας στο κρίσιμο δίωρο του Σαββάτου 21 Νοεμβρίου. Δεν θα υπεισέλθουμε στο όποιο περιεχόμενο των συνομιλιών του με τους Μαρινάκη, Βρέντζο. Εκφράζουμε απλώς την απορία πώς απεδέχθη να συνομιλήσει με έναν άνθρωπο στον οποίο έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κοντονής: "Μίλησα με Μαρινάκη-Βρέντζο, όχι με Παναθηναϊκό"

News 24/7

24MEDIA NETWORK