Απορρίφθηκε από τον ΠΑΟ και τώρα τον θέλουν οι Κινέζοι

Ποδοσφαιριστής που δοκιμάστηκε σε νεαρή ηλικία από τον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό αλλά... κόπηκε, ετοιμάζεται να πάρει μεταγραφή αρκετών εκατομμυρίων ευρώ σε σύλλογο της Κίνας. Διαβάστε ποιος είναι.

Απορρίφθηκε από τον ΠΑΟ και τώρα τον θέλουν οι Κινέζοι
Ogenyi Onazi

Τον Νοέμβριο του 2009 οι πιτσιρικάδες της Νιγηρίας κατάφεραν και έφτασαν μέχρι τον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου K20, όμως έχασαν με 1-0 από την Ελβετία στη μοναδική της παρουσία στη συγκεκριμένη διοργάνωση!

Κορυφαίος στο τουρνουά ανακηρύχθηκε ο Εμάνουελ Σανί, ενώ αρκετά ταλέντα από την ομάδα του Αμουκένε τράβηξαν τα βλέμματα συλλόγων ανά τον κόσμο. Ένα από αυτά όχι μόνο άρεσε στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό, αλλά ήρθε στην Ελλάδα και πέρασε από... trials.

Ο λόγος για τον Έντι Ονάζι, που ήρθε για προπονήσεις στην Παιανία όταν τεχνικός διευθυντής στους πράσινους ήταν ο Κώστας Αντωνίου και άφησε καλές εντυπώσεις. Γιατί δεν προχώρησε το deal; Η ομάδα στην οποία άνηκαν τα δικαιώματα του, ζήτησε περίπου 500.000€, οπότε αποφασίστηκε να μην προχωρήσει το deal.

Τελικά ο Ονάζι υπέγραψε στην Λάτσιο και τον Αύγουστο του 2016 πήρε μεταγραφή στην Τραμπζονσπόρ. Με τους Τούρκους είναι βασικός και αναντικατάστατος, προκαλώντας έτσι των... πλούσιων Κινέζων που έχουν σκοπό να δώσουν αρκετά χρήματα για να τον αποκτήσουν.

Όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα και την Κίνα, η Henan Jianye προσφέρει 5.500.000€ για τον 24άχρονο άσο, όμως η Τούρκοι ζητούν περίπου 7.000.000€. Οι δυο ομάδες αναμένεται να τα βρουν κάπου στη μέση μιας και ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK