Αρχηγός και στο... Instagram ο Κουρμπέλης

Δείτε το αρχηγικό ποστάρισμα που ανέβασε ο Δημήτρης Κουρμπέλης στο λογαριασμό του στο Instagram που ίσως φανερώνει και πιο είναι το... άμεσο μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / ATHLETIC BILBAO - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
kourbelis EUROKINISSI

Έστω και με δυο πέναλτι ο Παναθηναϊκός κατάφερε και νίκησε 2-0 τον Πλατανιά στην Λεωφόρο, ξεκινώντας έτσι με το δεξί τη νέα χρονιά. Μετά το σφύριγμα της λήξης ο κόσμος αποθέωση τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους παίκτες των "πράσινων" που είχαν ανάγκη από μία καλή εμφάνιση σε συνδυασμό με τρίποντο.

Αυτό δεν σημαίνει πως λύθηκαν όλα τα προβλήματα, ούτε πως το ρόστερ θα παραμείνει ως έχει. Ορισμένοι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" έχουν προσελκύσει τι ενδιαφέρον συλλόγων εντός και εκτός Ελλάδας, με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να είναι ένας από αυτούς!

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού παρόλα αυτά φαίνεται προσηλωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και μάλιστα ανέβασε... ψυχωμένο post στο Instagram, δείχνοντας τις... διαθέσεις του.

"Μπράβο μάγκες μου!!!", έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ του απάντησε ο Χρήστος Δώνης με εμότζι που δείχνει... δύναμη, όπως και ο... Γιάννης Κοντοές που τον είπε "παιχτούρα", με τον Κουρμπέλη να του δίνει τις ευχές του για την ονομαστική του εορτή!

News 24/7

24MEDIA NETWORK