Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟ δεν σκέφτεται... προσφυγή

Μπορεί στον Παναθηναϊκό τα οικονομικά προβλήματα να έχουν φέρει προβληματισμό στα αποδυτήρια, υπάρχει όμως ένας παίκτης που παραμένει... αισιόδοξος και ταπεινός! Φαίνεται εξάλλου και στο τελευταίο του ποστάρισμα στο Instagram (φωτογραφία).

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
altman lud johanson EUROKINISSI

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον διεθνή Σουηδό αμυντικό Ματίας Γιόχανσον, με σκοπό να υπάρξει ανταγωνισμός στο δεξί άκρο της άμυνας μαζί με τον Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Οι πρώτες εμφανίσεις του 26χρονου άσου ήταν κάτι παραπάνω από απογοητευτικές, αποτελώντας σε κάθε παιχνίδι τη "μαύρη τρύπα" των "πράσινων". Σταδιακά, ωστόσο, ο Γιόχανσον άρχισε να βρίσκει τα πατήματα του και πλέον αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας.

Το γεγονός πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον πίστεψε φαίνεται πως το έχει εκτιμήσει ιδιαίτερα και γι' αυτό το λόγο όποτε μιλάει για τον σύλλογο στάζει... μέλι.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση που του έκαναν από την NOVA για το αν σκέφτεται να κάνει προσφυγή, απάντησε:

"Είμαι πολύ περήφανος που είμαι στον Παναθηναϊκό, είναι σπάνιο για έναν παίκτη να μπορεί να παίξει σε έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο. Εκεί που αγωνιζόμουν όλα ήταν σωστά στις πληρωμές. Για εμένα αυτό είναι μια καινούρια εμπειρία, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο Παναθηναϊκός κάνει το καλύτερο που μπορεί και για αυτό παραμένω αισιόδοξος".

Το πόσο καλά περνάει ο παίκτης στην Ελλάδα φαίνεται και από τα ποσταρίσματα του στο Instagram. Στο τελευταίο είναι... αραχτός στην Γλυφάδα με φόντο τον καταγάλανο ουρανό.

Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟ δεν σκέφτεται... προσφυγή

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK