"Δεν θα κάναμε μαλ...α στον Πετράκη!"

Τι έλεγαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για το θέμα του επιθετικού του ΠΑΣ Γιάννινα Πέδρο Κόντε, ο οποίος τους προτάθηκε με την... ταμπέλα του "ελεύθερου", αλλά...

"Δεν θα κάναμε μαλ...α στον Πετράκη!"
petrakis EUROKINISSI

Το τελευταίο 48ωρτο υπήρξε πολύ έντονη φημολογία που εκπορευόταν ως επί το πλείστον απ' την πόλη των Ιωαννίνων και την πλευρά του Πέδρο Κόντε πως ο 29χρονος στράικερ θα έκανε προσφυγή για να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με πολύ πιθανό "προορισμό" τον Παναθηναϊκό.

Η αλήθεια είναι πως όντως ο Ισπανός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος (μαζί με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ με 7 γκολ σε 11 ματς) έχει προταθεί προς τους "πράσινους" με... ταμπέλα "ελεύθερου", όμως στον Παναθηναϊκό αν και δεδομένα πρόκειται για παίκτη που αρέσει στην ομάδα και θα ταίριαζε στο στυλ που θέλει ο Ουζουνίδης, δεν πρόκειται να κάνουν καμία κίνηση για να "κλέψουν" τον παίκτη.

Πάνω απ' όλα διότι όλοι οι άνθρωποι που "τρέχουν" αυτή τη στιγμή την ομάδα, τρέφουν απεριόριστο σεβασμό προς τον τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννη Πετράκη. " Δεν θα κάναμε ποτέ μαλ...α στον Πετράκη, δεν υπάρχει θέμα με τον Κόντε παρότι μας προτάθηκε", σχολίαζαν χαρακτηριστικά από το "τριφύλλι", τελειώνοντας μια και καλή το θέμα με τον Ισπανό στράικερ του ΠΑΣ.

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK