Διαβάζουν "Ταυλαρίδης" και τους γυρίζει το μάτι!

Κόκκινο πανί αποτελεί για τους φίλους του Παναθηναϊκού ο Στάθης Ταυλαρίδης! Σε σημείο που φίλοι του "τριφυλλιού" ξεσπούν σε οτιδήποτε έχει το όνομα του. Ακόμα και... fake pages στο facebook!

Διαβάζουν "Ταυλαρίδης" και τους γυρίζει το μάτι!
tavlaridis EUROKINISSI

Η απόφαση του Στάθη Ταυλαρίδη να πάει στα άκρα αναφορικά με τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχει με τον Παναθηναϊκό έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Αρκετοί φίλοι του τριφυλλιού έχουν αντιδράσει με τη στάση του Έλληνα αμυντικού, θεωρώντας πως στέλνει... στον γκρεμό την ομάδα με την απόφασή του να μη δεχθεί τον διακανονισμό.

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως πολλοί φίλοι του τριφυλλιού έχουν βρει... διέξοδο σε μία σελίδα στο facebook με το όνομα του Στάθη Ταυλαρίδη, η οποία όμως δεν είναι δική του!

Ο διαχειριστής της συγκεκριμένης σελίδας, που χρησιμοποιεί το όνομα του Έλληνα αμυντικού ( όπως θα δείτε στη σχετική φωτογραφία), φαίνεται πως... απηύδησε με τα μηνύματα από "πράσινους" οπαδούς και με στάτους του ενημέρωσε πως δεν πρόκειται για επίσημο λογαριασμό του ποδοσφαιριστή.

Βέβαια, είναι άγνωστο αν ο διαχειριστής της σελίδας έχει πάρει την άδεια από τον Ταυλαρίδη για να χρησιμοποιεί το όνομά του.

Διαβάζουν "Ταυλαρίδης" και τους γυρίζει το μάτι!

Στ. Κ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK