Μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα του Ιμπάρμπο!

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες δεν ήταν ο μόνος ποδοσφαιριστής που έπεσε θύμα ληστείας το βράδυ της Τρίτης (29/11). Άγνωστοι διέρρηξαν και το σπίτι του Βίκτορ Ιμπάρμπο στη Βούλα αποσπώντας ένα δεκάκιλο χρηματοκιβώτιο, αλλά και ρούχα. Μελετημένη η κάθε κίνηση των διαρρηκτών!

Μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα του Ιμπάρμπο!
ibarbo ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Και δεύτερο "χτύπημα" μέσα στο ίδιο βράδυ! Λίγο μετά τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του Αλεχάντρο Ντομίνγκες στα Νότια προάστια, άγνωστοι μπήκαν και στο σπίτι του επιθετικού του Παναθηναϊκού, Βίκτορ Ιμπάρμπο.

Ο άσος του Τριφυλλιού έλειπε από το σπίτι και φαίνεται πως οι διαρρήκτες το ήξεραν, καθώς είχαν μελετήσει κάθε τους κίνηση. Μπήκαν από την κρεβατοκάμαρα του Κολομβιανού και σήκωσαν ένα δεκάκιλο χρηματοκιβώτιο με άγνωστο περιοχόμενο.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι του Ιμπαρμπο και εξέτασε το χώρο ο οποίος ήταν ανάστατος. Οι διαρρήκτες φαίνεται πως εκτός από το χρηματοκιβώτιο του πήραν και κάποια ρούχα. Ο παίκτης ο οποίος απουσίαζε ενημερώθηκε από την αστυνομία.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί αν η διάρρηξη στο σπίτι του Ιμπάρμπο, σχετίζεται με αυτή στο σπίτι του Ντομίνγκες και να συλληφθούν οι ληστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ληστεία Αλά Ιταλικά στο σπίτι του Τσόρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK