"Έδωσε τα χέρια με Ιμπάρμπο ο Παναθηναϊκός"

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας "Tuttomercatoweb.com" ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συμφωνία με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο και απομένει το "ΟΚ" της Κάλιαρι για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

"Έδωσε τα χέρια με Ιμπάρμπο ο Παναθηναϊκός"

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βίκτορ Ιμπάρμπο φέρνουν τα ιταλικά ΜΜΕ τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με δημοσίευμα του " Tuttomercatoweb.com" οι διοικούντες το "τριφύλλι" έχουν δώσει τα χέρια με τον Κολομβιανό επιθετικό και απομένει το "ΟΚ" της Κάλιαρι προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal.

Το ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας τονίζει πως ο 26χρονος άσος αποτελεί "διακαή πόθο" του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος τον ήθελε και στην Ίντερ "πακέτο" με τον Ράντζα Ναϊνγκολάν. Κατά πάσα πιθανότητα η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων θα αφορά μονοετή δανεισμό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2017.

Ο Ιμπάρμπο ανήκει στην Κάλιαρι από το 2011, ενώ έχει αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού την τελευταία διετία στις Ρόμα, Γουότφορντ και Ατλέτικο Νασιονάλ. Παράλληλα, είναι 15 φορές διεθνής με την εθνική Κολομβίας, έχοντας πετύχει ένα γκολ.

Δείτε VIDEO με τα κατορθώματά του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Νέο συμβόλαιο για Ζέκα
Γουακάσο θέλει ο Στραματσόνι

News 24/7

24MEDIA NETWORK