Έφυγε από τον Παναθηναϊκό ως παλτό και συνεχίζει στα... 38!

Διεθνής "μάγος" που ήρθε στον Παναθηναϊκό και έσπασε τελικά το συμβόλαιο του με τους πράσινους γιατί ήταν... σοφτ, όχι μόνο συνεχίζει το ποδόσφαιρο, αλλά στα 38 του χρόνια παίζει βασικός σε ομάδα της πρώτης κατηγορίας στην Αργεντινή. Διαβάστε ποιος είναι!

Έφυγε από τον Παναθηναϊκό ως παλτό και συνεχίζει στα... 38!
eki karagounis romero postiga ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά από 4.5 χρόνια συνεργασίας με τους πράσινους, έχοντας καταγράψει πολλά χιλιόμετρα με το "τριφύλλι" στο στήθος και πολλές επιτυχίες, ο Έκι Γκονσάλες έλυσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό τον Μάιο του 2008. Τι πλήρωσε; Την κακή σχέση με τον Ζοζέ Πεσέιρο και κάποια πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσε.

Βέβαια η αλήθεια είναι πως μετά από κάποιους τραυματισμούς που πέρασε, ποτέ δεν επέστρεψε σε υψηλό επίπεδο και τρία χρόνια αργότερα έκοψε τη μπάλα στα 31 του χρόνια!

Δυο μήνες αργότερα, ο Παναθηναϊκός έλυσε τη συνεργασία του και με έναν ακόμα διεθνή Αργεντινό άσο ( παρότι είχε ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα), ο οποίος μάλιστα είχε κοστίσει στους πράσινους περίπου 1.500.000€ το καλοκαίρι του 2006!

Ο λόγος για τον Σεμπαστιάν Ρομέρο, που μετά τους πράσινους επέστρεψε στην αγαπημένη του Χιμνάσια Λε Πλάτα με σκοπό να την βοηθήσει από τον εφιάλτη του... υποβιβασμού. Ακολούθησαν Μπάνφιλντ, Κίλμες και πλέον... επιστροφή στην Χιμνάσια!

Στα 38 ( πατημένα παρακαλώ), ο Ρομέρο όχι μόνο παραμένει σε υψηλό επίπεδο, αλλά παίζει βασικός στην ομάδα του, η οποία τα ξημερώματα της Παρασκευής έχασε με 2-0 από την Ρίβερ Πλέιτ.

Ο... Τσιρόλα είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην πατρίδα του και μάλιστα χαρακτηρίζεται αρκετά σκληρός ποδοσφαιριστής, παρότι στην Ελλάδα του κόλλησαν το χαρακτηρισμό ...σοφτ.

Δείτε ορισμένα από τα κατορθώματα του:





News 24/7

24MEDIA NETWORK