Έφυγε το "ενοίκιο" κι ανέβηκε η οψιόν!

Η μικρή αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο οικονομικό πακέτο, του δανεισμού του Σιλά απ’ τη Ρεν προς τον Παναθηναϊκό και πως το "τριφύλλι" γλίτωσε χρήματα τώρα απ’ το deal, για να τα αξιοποιήσει στις άλλες κινήσεις του.

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΠΑ ΣΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
sila EUROKINISSI SPORTS

Σε κάθε μεταγραφή (είτε αυτή αφορά αγορά, είτε δανεισμό), μέχρι να έρθει η στιγμή για να πέσουν οι υπογραφές, είναι πάντα ανοικτό να αλλάξουν οι όροι του «deal». Αλλοτε λίγο, άλλο πολύ περισσότερο…

Στην περίπτωση του δανεισμού του Γιακούμπα Σιλά από τη Ρεν στον Παναθηναϊκό, δεν υπήρξε κάποια εντυπωσιακή «αλλαγή» ως προς το οικονομικό «πακέτο» της συμφωνίας, εντούτοις η τελική αποτύπωση στο χαρτί ήταν ελαφρώς τροποποιημένη. Αλλά πολύ πιο ευνοϊκή για τους «πράσινους», που στην παρούσα φάση αυτό που τους ενδιέφερε ήταν να «μαζέψουν» τα έξοδα της μεταγραφής του αμυντικού χαφ, για να υπάρχει λίγο μεγαλύτερη «άνεση» στην υπόθεση του Μουνιέ.

Πως «κάθισε» λοιπόν η… μπίλια στοdealΠαναθηναϊκού-Ρεν-Σιλά; Οι «πράσινοι» δεν θα δώσουν τις 150.000 ευρώ του «ενοικίου» προς τη γαλλική ομάδα, ωστόσο, η οψιόν αγοράς του (που έχει περιθώριο να την «ενεργοποιήσει» ο Παναθηναϊκός έως την 31Μαΐου 2018), από το 1,2 εκατ. που είχε οριστεί αρχικά, «ανέβηκε» στο 1,4 εκάτ. ευρώ.

Το δε συμβόλαιο του Σιλά θα είναι 400.000 ευρώ καθαρά, συν μπόνους στόχων και συμμετοχών, ενώ εάν κι εφόσον ο Παναθηναϊκός κάνει κίνηση να τον αγοράσει τον Μάιο, ενεργοποιώντας την οψιόν του, το «δεύτερο» συμβόλαιό του θα είναι ως το 2020.

"ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ"

Ο Σιλά, που πήρε τη φανέλα με το 29, έκανε δηλώσεις στο σάιτ της ΠΑΕ και ανέφερε μεταξύ άλλων για τον Ζέκα:

"Πρώτα απ’ όλα του εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα του "περιπέτεια". Τον σέβομαι απεριόριστα γιατί ήταν ο αρχηγός του Παναθηναϊκού. Εχω έρθει στην ομάδα με διαφορετικά αγωνιστικά προτερήματα. Ηρθα για να ενισχύσω τον Παναθηναϊκό και να κάνω χαρούμενο τον κόσμο του. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της", τόνισε ενώ έστειλε μήνυμα στους φίλους του Παναθηναϊκού:

"Το μήνυμα που θα ήθελα να στείλω προς τον κόσμο, επειδή γνωρίζω πως φέτος είναι και τα 110α γενέθλια του συλλόγου κι επειδή πέρασε καιρός από τότε που πήρε έναν τίτλο η ομάδα, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε αυτούς τους στόχους. Και να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους μας, που ξέρω πως σε κάθε αγώνα θα μας υποστηρίζουν, επιστρέφοντας τη δύναμη που θα μας δίνουν με τίτλους".

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK