Εκτός τόπου και χρόνου η ανακοίνωση

Η ΕΠΟ απάντησε το βράδυ της Δευτέρας στον Γιάννη Αλαφούζο για τα όσα είπε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο τελευταίος το πρωί της ίδιας μέρας.

Εκτός τόπου και χρόνου η ανακοίνωση
INTIME SPORTS

Μόνο που στην ανακοίνωσή της, η ομοσπονδία αναφέρει κάποια πράγματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, καθώς κάποιος που γνωρίζει και παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και το ρεπορτάζ, καταλαβαίνει αμέσως πως αυτά που αναφέρονται στην ανακοίνωση είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Πρώτα απ’ όλα, γίνεται λόγος για μια… "Επιτροπή Δικαστών" που έδωσε πέρσι άδεια στον Παναθηναϊκό. Τέτοια επιτροπή δεν υφίσταται! Την ακούμε πρώτη φορά! Άδεια στον Παναθηναϊκό πέρυσι έδωσε η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης, έπειτα μάλιστα από αρνητική εισήγηση του διευθυντή αδειοδότησης της ομοσπονδίας.

Επίσης η ΕΠΟ αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός πήρε μέρος στο πρωτάθλημα χάρη σε αυτή την απόφαση. Μεγάλη ανακρίβεια διότι είναι γνωστό πως οι ομάδες παίζουν στο πρωτάθλημα κανονικά, ακόμη και αν δεν έχουν άδεια από την ΕΠΟ! Η ποινή για τις ομάδες που δεν έχουν άδεια, είναι η μερική απαγόρευση μεταγραφών και όχι η μη συμμετοχή! Συνεπώς ο Παναθηναϊκός θα έπαιζε σε κάθε περίπτωση στο πρωτάθλημα.

Τέλος, η ΕΠΟ αναφέρει ότι: "ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στη Super League ψήφισε θετικά για τον Χιού Ντάλας γνωρίζοντας το πώς θα λειτουργήσει ο Σκοτσέζος παράγοντας". Ακόμη ένα λάθος, αφού ο Παναθηναϊκός δεν έχει δικό του εκπρόσωπο στο Δ.Σ. της ΕΠΟ! Δεν υπάρχει Παναθηναϊκός στο συμβούλιο της ομοσπονδίας! Άρα ο εκπρόσωπός των "πρασίνων", Στράτος Σωπήλης πώς βρέθηκε στο Δ.Σ. της ΕΠΟ και μάλιστα… ψήφισε και θετικά για τον Χιου Ντάλας;

Αφού, λοιπόν, η ΕΠΟ αποφάσισε να απαντήσει στον Γιάννη Αλαφούζο, ας το έκανε τουλάχιστον σωστά…

News 24/7

24MEDIA NETWORK