Ένα "μύριο" θα "καθαρίζει" ο Γουακάσο!

Οι «καθαρές» απολαβές του Γκανέζου στην Αλαβές για κάθε ένα από τα 3 χρόνια του συμβολαίου του, η λύση της συνεργασίας με τον ΠΑΟ που έγινε την περασμένη Παρασκευή στο Μιλάνο (!) και η αρνητική απάντησή του στις προτάσεις των Αταλάντα και Άστον Βίλα.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο έγινε με κάθε… επισημότητα παίκτης της ισπανικής Νεπορτίβο Αλαβές το απόγευμα της Δευτέρας (17/7) επιστρέφοντας στην Primera Division, για 5η φορά μετά τις Έλτσε, Βιγιαρεάλ, Εσπανιόλ και Λας Πάλμας.

Ο Ιταλός «μεταγραφολόγος» Λούκα Ντι Μάρτζιο, άφησε αιωρούμενο σ’ ένα δημοσίευμά του λίγο μετά τις υπογραφές πως (και) ο Παναθηναϊκός είχε οικονομικό όφελος απ’ τη μεταγραφή του 27χρονου Γκανέζου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο Γουακάσο έφυγε ως ελεύθερος απ’ το «τριφύλλι», λύοντας το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό απ’ την περασμένη Παρασκευή (14/7) σε συνάντηση που έγινε ανάμεσα στον ίδιο και τον μάνατζέρ του Εδοάρδο Κνγιάρ με ανθρώπους των «πράσινων» στο Μιλάνο (!), χωρίς να προβάλει αξιώσεις για τα επόμενα δύο χρόνια του συμβολαίου του. Μάλιστα υπήρξε και συμφωνία και για τα οφειλόμενα που υπήρχαν απ’ το πρώτο 6μηνο που αγωνίστηκε στο «τριφύλλι» (περίπου 80.000 ευρώ) τα οποία θα αποπληρωθεί σε 4 δόσεις.

Οσο για τα λεφτά που θα πάρει στην Αλαβές; Τουλάχιστον… εντυπωσιακά, αφού για κάθε ένα απ’ τα τρία χρόνια του συμβολαίου που υπέγραψε με τους Ισπανούς, ο «Γουάκα» θα «καθαρίζει» 1 εκατ. ευρώ (μιλάμε για τις «καθαρές» απολαβές χωρίς την εφορία). Τη στιγμή που στον Παναθηναϊκό, το συμβόλαιό του έφτανε (απ’ τον δεύτερο χρόνο) τις 700.000 ευρώ.

Αυτός ήταν κι ο λόγος που ο Γκανέζος είπε «όχι» στις προτάσεις των Άστον Βίλα και Αταλάντα, που επίσης τον προσέγγισαν επίσημα, αφού τα χρήματα που του έδιναν ήταν λιγότερα. Για να δούμε αν θα… στεριώσει πάντως στο ισπανικό κλαμπ ο Γουακάσο, που τα τελευταία 9 χρόνια έχει αλλάξει 9 ομάδες!

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK