Eτοιμος να εκραγεί ο Ουζουνίδης μετά τις νέες αξιώσεις Αλαφούζου!

O Γιάννης Αλαφούζος και οι επιτελείς του αξίωσαν νέες, δραματικές περικοπές στο μπάτζετ της ΠΑΕ και ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρίσκεται ένα βήμα πριν από το μπαμ με όλα αυτά που συμβαίνουν. Ποιο το "ψαλίδι" και γιατί ζήτησε να φύγει ο Χίλιεμαρκ!

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

H απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου και των επιτελών του να διατάξουν νέες περικοπές στο συνολικό μπάτζετ του Παναθηναϊκού φέρνει στα όριά του τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο μεγαλομέτοχος αποφάσισε ότι τα 5,2εκ που είχαν αποφασιστεί είναι πολλά και ότι ο προϋπολογισμός πρέπει να πέσει στα 3,7 μεικτά!

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κρατήσει κανέναν πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή και ότι οδηγείται σε ρόστερ σχεδόν αποκλειστικά ελληνικό με πολλές προσθήκες από την ομάδα Νέων.

Η συγκεκριμένη απόφαση, που κοινοποιήθηκε στους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος την Τετάρτη το απόγευμα, έφερε τον Ουζουνίδη σε...απελπισία.

Εκεί που ο Εβρίτης τεχνικός περίμενε ενίσχυση και αναπλήρωση των απωλειών, τώρα βλέπει ότι μπορεί να χάσει παίκτες όπως ο Χίλιεμαρκ που μέχρι πρότινος θεωρούνταν σίγουροι.

Ειρήσθω εν παρόδω, ο Σουηδός ενημέρωσε το μάνατζέρ του (και εν συνεχεία τον Παναθηναϊκό) ότι επιθυμεί να αποχωρήσει. Βλέποντας ότι φεύγει και ο Βιγιαφάνιες, ο Χίλιεμαρκ το πήρε απόφαση: καλύτερα στην Τζένοα και στον πάγκο, παρά βασικός σ' αυτόν τον Παναθηναϊκό.

ΓΟΥΛ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK