Φοβερή... πρωτοτυπία με Λεκαβίτσιους ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έκανε κάτι που βλέπουμε... σπάνια στο μπάσκετ, αφού ήρθε... δεύτερος στην ανακοίνωση της μεταγραφής του Λούκας Λεκαβίτσιους. Τον πρόλαβε... άλλη!

Φοβερή... πρωτοτυπία με Λεκαβίτσιους ο Παναθηναϊκός

Το όνομα του Λιθουανού γκαρντ έσκασε σαν... βόμβα την Τετάρτη (28/6), κι αυτό γιατί δεν είχε ακουστεί τις προηγούμενες ημέρες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η Ζαλγκίρις... πρόλαβε τους πράσινους και ανακοίνωσε πρώτη τον παίκτη με την... επική ατάκα στα social media:

"Εχουμε... δυσάρεστη έκτακτη είδηση να σας πούμε. Ο Λεκαβίτσιους φεύγει από την ομάδα και πηγαίνει στον Παναθηναϊκό. Σε ευχαριστούμε για όλα Λούκας!".

Κάτι λιγότερο από 24 ώρες αργότερα, ήρθε η επίσημη ανακοίνωση και από πλευράς Παναθηναϊκού, που έκανε γνωστό πως ο 23χρονος άσος υπέγραψε συμβόλαιο δυο ετών.

Δεν βλέπεις κάθε μέρα ομάδα να ανακοινώνει... δεύτερη τη δική της μεταγραφή.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ:

ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoodsανακοινώνει την απόκτηση του Λούκας Λεκαβίτσιους(23χρ., 1.80μ.) για τα δύο επόμενα χρόνια.

Ο Λεκαβίτσιουςγεννήθηκε στις 20 Μαρτίου του 1994 στην πόλη Σιλάλετης Λιθουανίας, έχει ύψος 1.80μ. και καλύπτει τη θέση του πλέι μέικερ.

Ανδρώθηκε μπασκετικά στη Ζαλγκίρις Κάουνας,στην πρώτη ομάδα της οποίας αγωνιζόταν από το 2014. Μαζί της κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Λιθουανίας, ενώ συμμετείχε και στη Euroleague, όπου ειδικά την περίοδο 2016-2017 τα πήγε περίφημα, έχοντας 8,5πόντους (75,9% βολές, 50,7% δίποντα, 33,8% τρίποντα), 3,5 ασίστ, 1,9 ριμπάουντ και 1,7 λάθη σε 18:06 λεπτά ανά αγώνα σε 30 εμφανίσεις.

Ο 23άχρονος γκαρντ είναι μέλος των Εθνικών Ομάδων της Λιθουανίας από νεαρή ηλικία. Το 2010 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με την Εθνική Παίδων στο Eurobasket, ενώ ακολούθησαν το ασημένιο στο EurobasketΕφήβων το 2012 καθώς και το χάλκινο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων το 2013.

Πλέον, ο Λεκαβίτσιουςείναι μέλος της Εθνικής Ανδρών της χώρας. Το 2015 αγωνίστηκε στο Eurobasketτης Γαλλίας, όπου πανηγύρισε την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου".

Ν.Ν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK