Για το επόμενο βήμα του "Λύμπε"

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει πλέον αρκετό χρόνο στη διάθεσή του για να σκεφτεί ποιο θα είναι η επόμενη ποδοσφαιρική του ενασχόληση και αν θα επιστρέψει στο επάγγελμα του ατζέντη.

14/05/2017 Panionios Vs Panathinaikos for Superleague Greece play offs season 2016-17, in Panionios Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
14/05/2017 Panionios Vs Panathinaikos for Superleague Greece play offs season 2016-17, in Panionios Stadium, in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 14/05/2017 PANIONIOS VS PANATHINAIKOS FOR SUPERLEAGUE GREECE PLAY OFFS SEASON 2016-17, IN PANIONIOS STADIUM, IN ATHENS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Με ηρεμία και χωρίς καμία χρονική πίεση θα σκεφτεί ο Νίκος Λυμπερόπουλος το επόμενο βήμα του στο ποδόσφαιρο αν τελικά αυτό υπάρξει.

Το να ασχοληθεί και πάλι ο Μεσσήνιος άσος με τη διαμεσολάβηση για μεταγραφές παίκτων (να γίνει ξανά ατζέντης δηλαδή) είναι χρονοβόρο αν και όχι απίθανο, κάθε άλλο.

Οταν προσλήφθηκε πάντως από τον Παναθηναϊκό τον προηγούμενο Δεκέμβριο ο "Λύμπε" κατέθεσε την ταυτότητα του μάνατζερ και αυτομάτως διέκοψε τη συνεργασία του με τους ποδοσφαιριστές που είχε στο χαρτοφυλάκιό του.

Προφανώς, αν θελήσει να αρχίσει εκ νέου, θα αρχίσει από το μηδέν αν και φυσικά οι σχέσεις του στο χώρο παραμένουν δεδομένες και ισχυρές με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ο χρόνος θα δείξει...

Ν.Γ.

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography

News 24/7

24MEDIA NETWORK