Γιαννακόπουλος κατά Πατέρα και οργανωμένων!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με συνεχόμενα ποσταρίσματα ξέσπασε στο instagram και τόνισε πως "ακόμα και η αγάπη για τον Παναθηναϊκό έχει τα όριά της", ενώ έκανε αναφορά στον Νικόλα Πατέρα και στα... ορφανά (PHOTOS).

Συνεχόμενα ήταν τα ποσταρίσματα που έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο instagram το μεσημέρι της Κυριακής (24/9).

Αρχικά ανέβασε ένα απόσπασμα από Νίκο Καζαντζάκη το οποίο έγραφε: "Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος και η ατιμία και ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές. Μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να 'σαι ανένδοτος", δείχνοντας τις διαθέσεις του.

Στη συνέχεια ανέβασε δύο δημοσιεύματα εφημερίδων, όπου το ένα έγραφε "Ήρθε η ώρα της κρίσης", ενώ στο δεύτερο γινόταν αναφορά στο Νικόλα Πατέρα και τη συνάντηση που προσπαθεί να κλείσει μαζί του ο Κωνσταντίνου, με τον Γιαννακόπουλο να γράφει: "Αμπελαλε αμπελαλε ... Όταν τον βρείτε πείτε του ότι έχει αφήσει κάτι χρωστούμενα ...και στην ΠΑΕ αλλά και στα ορφανά". Mε τη λέξη "ορφανά" προφανώς εννοεί μερίδα οργανωμένων οπαδών του τριφυλλιού.

Λίγο αργότερα, ο ηγέτης της "πράσινης" ΚΑΕ προχώρησε σε δημοσίευση νέας ανάρτησης με φωτογραφία με αναγραφόμενο περιεχόμενο: "Είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος και δίνω αρκετές δεύτερες ευκαιρίες, αλλά δεν είμαι άγιος κι έχω όρια" και τη συνόδευσε με τη λεζάντα: "Υπομονή τέλος...ακόμα και η αγάπη για τον Παναθηναϊκό έχει τα όρια της...ή τα ορφανά ή εγώ".

Υπομονη τελος...ακομα και η αγαπη για τον Παναθηναικο εχει τα ορια της...η τα ορφανα η εγω

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dimitris giannakopoulos (@dpg7000) στις

Αμπελαλε αμπελαλε ...οταν τον βρειτε πειτε του οτι εχει αφησει κατι χρωστουμενα ...και στην παε αλλα και στα ορφανα

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dimitris giannakopoulos (@dpg7000) στις