Γιατί είπε το "ναι" ο Σίνγκλετον

Διαβάστε πως φτάσαμε στο "γάμο" Σίνγκλεντον-Παναθηναϊκού.

Γιατί είπε το "ναι" ο Σίνγκλετον
Σίνγκλετον Λοκομοτίβ Εφές

Και ενώ όλοι περίμεναν την απάντηση του Γιάννη Μπουρούση στην πρόταση του Παναθηναϊκού, ήρθε η ευχάριστη έκπληξη από τον Κρις Σίνγκλετον σε μια υπόθεση που είχε ξεχαστεί αν και ήταν ο πρώτος μεταγραφικός στόχος.

Η συγκεκριμένη υπόθεση είχε κολλήσει καθώς ο Αμερικανός είχε ακουστεί ότι περιμενε το ΝΒΑ αλλά και πολλά λεφτά από την Τουρκία και βασικά από την Νταρουσάφακα ή την Γαλατά.

Ομως είχαμε επισημάνει ότι μόλις έμεινε ελέυθερος ο Τάιους από την Εφές, ο Αμερικανός θα ήταν προτεραιότητα για την ζάμπλουτη Νταρουσάφακα για την θέση του αθλητικού σέντερ καθώς με τον Μπλατ στον πάγκο στην Μακάμπι είχε εκτοξεύσει την αξία του και είναι λογικό να τον προτιμήσει ο Αμερικανοισραηλινός τεχνικός. Από την άλλη, η Γαλατά πήρε τον Κρίστιτς και δεν έχει τόσο ακριβό ρόστερ και όλα αυτά σε συνδιασμό με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία έβαλαν σε δεύτερες σκέψεις τον Σίνγκλετον που για 300-400χιλ προτίμησε τον ΠΑΟ και την ασφάλεια και ομορφιά της Αθήνας.

Προσθέστε ότι εδώ μπορεί να εκτοξεύσει και την αξία του όπως έκαναν όλοι ειδικά οι αθλητικοί σέντερ που πέρασαν από τους "αιώνιους". Ολα αυτά μαζί με την ανησυχία για το ενδιαφέρον για τον Μπουρούση οδήγησαν τον Κρις Σίνγκλετον στην απόφαση να δώσει τα χέρια για να μην χάσει την ευκαιρία...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σίνγκλετον: "Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους θερμούς οπαδούς του Παναθηναϊκού"

News 24/7

24MEDIA NETWORK