Γιατί μας το έκανες αυτό Παναθηναϊκέ;

Δυο καυτές ξανθές παρουσίες με... πράσινο χρώμα δεν θα είναι ξανά... μαζί. Η μία μάλιστα δεν άντεξε και μοιράστηκε την... απώλεια της με ποστ στο Instagram. Διαβάστε το συγκινητικό μήνυμα της.

Γιατί μας το έκανες αυτό Παναθηναϊκέ;

Στις αρχές Ιουλίου έγινε γνωστό πως ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό με προορισμό τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και συγκεκριμένα την Νιμ, ομάδα από την οποία πήγε στους "πράσινους"!

Μαζί με τον Βλαχοδήμο στην Γαλλία θα... ξενιτευτεί και η πανέμορφη σύντροφος του Άνι Μαρτίνες, η οποία, ωστόσο, είναι... κολλητή με τη σύντροφο του Νίκλας Χουλτ, Ρεμπέκα Θελ.

Οι δυο έκαναν αρκετές ώρες παρέα και φυσικά ανέβαζαν σχετικές φωτογραφίες στα social media. Η κυρία Θελ... θέλησε να αποχαιρετήσει τη φίλη της με ποστάρισμα στο λογαριασμό της στο Instagram:

"Θα μου λείψει πολύ. Περάσαμε έναν υπέροχο χρόνο μαζί και γι΄αυτό θα είμαι πάντα ευγνώμον. Δεν θα ήταν ίδια η σεζόν αν δεν ήσουν εσύ! Σου εύχομαι τα καλύτερα και ελπίζω να σε δω σύντομα. Την αγάπη μου!".

I will miss her a lotWe had an amazing year together and for that I'm forever thankful, this year wouldn't been the same without you! I wish you both the best and I will see you soon, I love you

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rebecca Thell, Hult (@rebeccathell) στις

#mondayselfie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ani (@animartines) στις

You can never have too much summer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ani (@animartines) στις

News 24/7

24MEDIA NETWORK