Η αγανάκτηση του Ουζουνίδη: "Πρέπει να έχω κάνει ρεκόρ!"

O Mαρίνος Ουζουνίδης τα έχει δει όλα μ' αυτά που έχει αντιμετωπίσει στον Παναθηναϊκό τους τελευταίους 16 μήνες. Διαβάστε τι έλεγε σε ανθρώπους της ομάδας μετά το ματς με την ΑΕΚ.

Η αγανάκτηση του Ουζουνίδη: "Πρέπει να έχω κάνει ρεκόρ!"

"Σκασμένος" μέχρι εκεί που δεν παίρνει ήταν μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όπως ανέφερε το Contra.gr και το βράδυ της Κυριακής (1/4).

Διότι δεν του έφτανε όλος αυτός ο "Γολγοθάς" που ανεβαίνει καθημερινά μαζί με τους συνεργάτες του και τους παίκτες του στον Παναθηναϊκό, έχει να αντιμετωπίζει Κυριακή παρά Κυριακή και συμπεριφορές απαξίωσης κι από τους διαιτητές μέσα στο γήπεδο, με τελευταίο παράδειγμα τη διαιτησία του Γρεβενιώτη Θάνου.

Βγαίνοντας από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής, ο 49χρονος τεχνικός κοντοστάθηκε για λίγο στα σκαλιά που οδηγούσαν προς το πούλμαν και μίλησε για λίγο με κάποιους ανθρώπους πέριξ της ομάδας, λέγοντας με πίκρα πως "…αυτό με τις αποβολές πια δεν έχει προηγούμενο. Πρέπει να είμαι ο προπονητής με το μεγαλύτερο ρεκόρ αποβολών παικτών στην ιστορία της ομάδας. Τι να πω πια…".

News 24/7

24MEDIA NETWORK