Η ευχή του Νάνο με το... τριφύλλι

Ο Νάνο βρίσκεται στα... πιτς λόγω προβλήματος τραυματισμού, όμως δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία στους συμπαίκτες του ενόψει του επαναληπτικού κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League. Δείτε τη PHOTO που ανέβασε στο instagram.

Η ευχή του Νάνο με το... τριφύλλι
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κλαμπ Μπριζ το βράδυ της Τετάρτης (05/08, 21:30) στον επαναληπτικό του 2-1 της Λεωφόρου για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, έχοντας ως στόχο την πρόκριση στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Γιάννης Αναστασίου συμπεριέλαβε στην αποστολή του Παναθηναϊκού τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, όμως δεν ισχύει το ίδιο για τον Νάνο, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Παρόλα αυτά, ο Ισπανός μπακ θέλησε να στείλει ένα μήνυμα συμπαράστασης στους συμπαίκτες του ενόψει της αποψινής αναμέτρησης, ανεβαίνοντας μία φωτογραφία με ένα μεγάλο πράσινο τριφύλλι στο instagram, σχολιάζοντας παράλληλα:

"Εύχομαι τα καλύτερα απόψε στους συμπαίκτες μου, να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση και να χαρούμε όλοι μαζί αυτή την εμπειρία".

Δείτε τη PHOTO:

Η ευχή του Νάνο με το... τριφύλλι

News 24/7

24MEDIA NETWORK