Η Λεωφόρος, η οικογένεια Λάτση και οι... κορμοράνοι του Βοτανικού

Η ανακαίνιση της Λεωφόρου, το δημοσίευμα για εμπλοκή της οικογένειας Λάτση και οι φήμες για το γήπεδο του Βοτανικού.

Η Λεωφόρος, η οικογένεια Λάτση και οι... κορμοράνοι του Βοτανικού

To θέμα της Λεωφόρου είναι πάντα στην κορυφή της ατζέντας των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, ανεξαρτήτως του αγωνιστικού κομματιού. Το δημοσίευμα της εφημερίδας "Live Sport" που αναφέρει ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει την οικογένεια Λάτση να εμπλακεί στην ανακαίνιση του γηπέδου, φέρνει νέα δεδομένα και σίγουρα αποτελεί ένα θέμα που θα έχει κι άλλα επεισόδια τις επόμενες μέρες.

Βέβαια, αν ανατρέξουμε πίσω, την περίοδο που οι "πράσινοι" προσπαθούσαν να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια και να κατασκευάσουν γήπεδο στον Βοτανικό των περίφημων κορμοράνων, θα διαπιστώσουμε έναν σημαντικό αστερίσκο που συνδέει το τότε με το τώρα. Βλέπετε, φήμες θέλουν την κατασκευαστική "LAMDA DEVELOPMENT", συμφερόντων Λάτση, η οποία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας πιθανόν να εμπλακεί στην ανακαίνιση της Λεωφόρου (με βάσει τα "θέλω" του Αλαφούζου), να είναι αυτή που μπλόκαρε τον Βωβό στην κατασκευή του Βοτανικού. Το παράδοξο, βέβαια, είναι πως τώρα αυτή έρχεται να αναλάβει τη Λεωφόρο!

Εκτός όλων αυτών, το "Απόστολος Νικολαϊδης" φαίνεται πως είναι το βαζάκι με το μέλι που όλοι θέλουν να βάλουν μέσα το δάχτυλό τους. Εξ ου το γεγονός πως τις τελευταίες ώρες έχει εμπλακεί και το όνομα του Νικόλα Πατέρα, ο οποίος φέρεται να επιθυμεί να συνεισφέρει οικονομικά στην ανακαίνιση του γηπέδου, αποκρινόμενος σε ένα γενικότερο "σιωπηρό" κάλεσμα του Γιάννη Αλαφούζου προς όλους τους επιφανείς Παναθηναϊκούς. Ειρήσθω εν παρόδω, από τον Παναθηναϊκό υπάρχει διάθεση να "κατέβει" το θέμα, διαψεύδοντας το δημοσίευμα της "Live Sport". Εδώ, βέβαια, πρέπει να προστεθεί και μία σημαντική παράμετρος: κάθε φορά που υπήρχε εμπλοκή του ονόματος Λάτση στα του Παναθηναϊκού, γινόταν και η σχετική διάψευση με την επισήμανση πως δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον ενασχόλησης με τα του συλλόγου.

Υπενθυμίζουμε πως το συνολικό κόστος φτάνει τα 15 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 7 αφορούν το κονδύλι από την Περιφέρεια Αττικής. Επειδή, όμως, μιλάμε για Ελλάδα με τη γνωστή γραφειοκρατία, η εκταμίευση των χρημάτων από την Περιφέρεια θα καθυστερήσει, οπότε το πιθανότερο είναι να αρχίσουν τα έργα με ίδια κεφάλαια.

Στ.Κ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ανακαίνιση της Λεωφόρου με... Λάτση

Παραμένει κλειστή η Θύρα 13

News 24/7

24MEDIA NETWORK