Η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με τον Χίλιεμαρκ

Τι έκανε ο Σουηδός πριν μπει ως αλλαγή στον αγώνα με την Ξάνθη, γιατί απογείωσε τον εκνευρισμό του Ουζουνίδη όταν το έμαθε μετά το ματς και η γενικότερη συμπεριφορά του τις τελευταίες εβδομάδες που τον οδήγησε στην πόρτα της εξόδου.

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ / ΧΙΛΙΕΜΑΡΚ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
xiliemark EUROKINISSI

Η απόφαση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και δη του Μαρίνου Ουζουνίδη να "τελειώσει" και ο Οσκαρ Χίλιεμαρκ από το "πράσινο" ρόστερ, εν όψει Γενάρη, δεν πάρθηκε τυχαία. Ούτε είχε να κάνει με το οικονομικό και τις επικείμενες μειώσεις του μπάτζετ απ’ τα 11 εκατ. στα 5 εκατ. ευρώ. Είχε να κάνει στο μεγαλύτερο μέρος με τη συνολική συμπεριφορά του Σουηδού μέσου, εντός κι εκτός γηπέδου και την εικόνα αδιαφορίας που έβγαζε, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στη γενικότερη καθημερινότητα της ομάδας.

Στην Ξάνθη εντούτοις, υπήρξε και η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στις σχέσεις του 25χρονου μέσου με το τεχνικό τιμ. Όχι για τις δύο, τεράστιες ευκαιρίες που έχασε στα… χασομέρια του αγώνα με τους ακρίτες, στερώντας ένα σπουδαίο διπλό στον Παναθηναϊκό. Ούτε, τόσο για τη… χαλαρότητα, με την οποία πήγε στην πρώτη φάση, μετά το πολύ ωραίο γύρισμα του Χρήστου Δώνη, αντί να μπει με τη… μπάλα στα δίκτυα.

Υπήρξε ωστόσο, μία κίνηση πριν μπει στο ματς που ουσιαστικά επιβεβαίωσε σε απόλυτο βαθμό όλη αυτή την εικόνα αδιαφορίας. Ο Χίλιεμαρκ, όντας ενοχλημένος απ’ το γεγονός ότι είχε "φάει" πάλι πάγκο, ήταν "στραβωμένος" όλη την ώρα.

Όταν του δόθηκε εντολής λίγο μετά το 75’ για να σηκωθεί για ζέσταμα και να μπει στον αγώνα, ο Σουηδός σηκώθηκε εκνευρισμένος, κλώτσησε ένα μπουκαλάκι με νερό λίγο πιο κει και αντί να πάει με τον γυμναστή Νίκο Γιάγκου για να κάνει προθέρμανση, έμεινε λίγο πιο μακριά κι έκανε τα δικά του με 3-4… ψευτοδιατατικές, "λουφάροντας" από το ζέσταμα. Ουσιαστικά μπήκε στον αγώνα, χωρίς να έχει κάνει προθέρμανση και με έντονο ύφος ενόχλησης διότι δεν ξεκίνησε στην ενδεκάδα.

Ο Ουζουνίδης, όντας "απορροφημένος" απ’ την εξέλιξη του παιχνιδιού δεν το είδεliveόλο αυτό, ωστόσο όταν ενημερώθηκε σχετικά μετά το τέλος του αγώνα έγινε "Τούρκος" με τον Σουηδό, ξεκαθαρίζοντας πως ο Χίλιεμαρκ δεν θα ξαναπαίξει με την ομάδα. Τα "κανονάκια" για τον 25χρονο μέσο "σώθηκαν" πλέον και ήδη μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, θα αναζητηθεί από τον Παναθηναϊκό φόρμουλα για να σπάσει ο δανεισμός του από τη Τζένοα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK