Και ο Χίλιεμαρκ περιμένει... επενδυτή

Ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού, περιμένει δυο πράγματα μέχρι το τέλος της χρονιάς. Τη... διάλυση ή το... θαύμα και δεν δίστασε να το δηλώσει στην NOVA.

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ / ΧΙΛΙΕΜΑΡΚ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
xiliemark EUROKINISSI

Μέχρι το τέλος του μήνα η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα πρέπει να τακτοποιήσει τις δόσεις των συμβολαίων αρκετών παικτών, έτσι ώστε να μην έχουν δικαίωμα σε προσφυγή. Αν συμβεί το τελευταίο σενάριο, τότε σημαίνει αυτόματα και καταστροφή, αφού οι... απλήρωτοι θα αποχωρήσουν χωρίς να λάβει ούτε μισό ευρώ το "τριφύλλι".

Τη δραματική κατάσταση περιέγραψε και ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ στην NOVA στις καθιερωμένες δηλώσεις πριν τα παιχνίδια της Super League Σουρωτή.

"Όταν αποφάσισα να έρθω τα πράγματα ήταν διαφορετικά, τώρα είναι λίγο "ιδιαίτερα". Εννοώ τον οικονομικό τομέα που ναι μεν δεν μπορεί να επηρεάσει άμεσα τους παίκτες, αλλά σίγουρα είναι μέρος της καθημερινότητας μας. Είναι ένα μικρό πρόβλημα αλλά εμείς πρέπει να παλεύουμε για να εκπροσωπήσουμε τον Παναθηναϊκό όσο καλύτερα μπορούμε για εμάς και τον κόσμο. Και πρέπει να περιμένουμε μήπως έρθει κάποιος για να μας βοηθήσει", είπε αρχικά ο Σουηδός ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Για το αν αισθάνεται άγχος για το γεγονός πως αποτελεί σημαντικό παίκτη της ομάδας, απάντησε:

"Για αυτό ήρθα για να αναλάβω ένα μεγάλο κομμάτι από το παιχνίδι της ομάδας και να δείξω ότι έχω την ποιότητα να το κάνω. Έχω την εμπιστοσύνη από το τεχνικό τιμ και αυτό είναι καλό και ελπίζω να δείξω σε όλους στην ομάδα και στον κόσμο ότι είμαι ένας ποδοσφαιριστής που μπορείς να εμπιστευθείς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK