"Καθαρή" ΠΑΕ θα παραδώσει ο Αλαφούζος

Λίγο μετά την ανακοίνωση-επισημοποίηση του ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ, η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ξεκαθαρίζει πως από την πρώτη στιγμή ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δεσμευτεί να παραδώσει έναν... καθαρό Παναθηναϊκό από χρέη στο PAO Foundation!

"Καθαρή" ΠΑΕ θα παραδώσει ο Αλαφούζος
giannakopoulos alafouzos

Το τοπίο όσον αφορά την εμπλοκή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό ξεκαθάρισε με την ανακοίνωση του ηγέτη της "πράσινης" ΚΑΕ. Εκεί ναι μεν έκανε γνωστό πως θέλει την ΠΑΕ, όμως έθεσε κάποιους... απαράβατους όρους έτσι ώστε να προχωρήσει το deal.

Σε αυτός είναι η συμμετοχή ισχυρών... πορτοφολιών, η συμμετοχή του κόσμου και τέλος μία ΠΑΕ "καθαρή" από χρέη. Το τελευταίο έχει διάφορες ερμηνείες όπως αναφέραμε και στο κείμενο της γραπτής δήλωσης. Μένει να ξεκαθαριστεί δηλαδή αν εννοεί "καθαρή" από χρέη μόνο της διοίκησης Αλαφούζου ή συνολικά και των προηγούμενων.

Όπως και να έχει, λίγο μετά την τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κυκλοφόρησε η πρώτη... ανεπίσημη διαρροή από τη δική του πλευρά.

Σε αυτή αναφέρει πως ο Γιάννης Αλαφούζος από την πρώτη επαφή που είχαν μεταξύ τους οι δυο άνδρες, δεσμεύτηκε πως θα παραδώσει έναν Παναθηναϊκό "καθαρό" από χρέη. Είναι ένα σημαντικό στοιχείο στην όλη υπόθεση, μιας και αποτελεί έναν από τους πυλώνες για να προχωρήσει το "Pao Foundation".

Μένει να δούμε αν θα υπάρξει αντίστοιχη διαρροή και από την πλευρά του mr. SKAI.

News 24/7

24MEDIA NETWORK