Κι όμως, ο Μασούντ μπορεί να "πληρώσει" πίσω τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό!

Μπορεί το ποσό των 250.000€ να ακούγεται υπερβολικό για τη μεταγραφή του 32άχρονου Μασούντ από τον Πανιώνιο στον Παναθηναϊκό, η αλήθεια είναι όμως πως ο Ιρανός άσος μπορεί να... πληρώσει πίσω το ποσό στους πράσινους! Διαβάστε με ποιον τρόπο.

Κι όμως, ο Μασούντ μπορεί να "πληρώσει" πίσω τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό!
masoud shojaei

Από το Contra.gr ενημερωθήκαμε για το ραντεβού του Νίκου Λυμπερόπουλου με τους ανθρώπους του Πανιώνιου, για το ενδεχόμενο απόκτησης του Ιρανού μεσοεπιθετικού Μασούντ Σοτζέι . Η υπόθεση δεν κολλάει τόσο στο ύψος της πρότασης, όσο στον τρόπο καταβολής των χρημάτων που ζητούν οι κυανέρυθροι και υπολογίζεται περίπου σε 250.000€.

Το ποσό μπορεί να χτυπάει κάπως... άσχημα, αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει πατήσει από τον Ιούνιο τα 32 και πάει στα 33, όμως υπάρχει μία πτυχή της υπόθεσης που έχει αρκετό ενδιαφέρον. Για την ακρίβεια ο ίδιος ο Μασούντ είναι πιθανό να πληρώσει πίσω στον Παναθηναϊκό το μεγαλύτερο μέρος της μεταγραφής του!

ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

Ο Μασούντ είναι βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας του Ιράν και μάλιστα κόντρα στο Ουζμπεκιστάν ( για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018) φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού!

Το Ιράν βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου με 11 βαθμούς, η Νότια Κορέα ακολουθεί με 10 και το Ουζμπεκιστάν με 9. Οι δυο πρώτοι πάνε απευθείας στην Ρωσία, ενώ ο τρίτος πάει σε αγώνες μπαράζ.

Βάσει του προγράμματος που ακολουθεί, το Ιράν έχει ακόμα πέντε αναμετρήσεις, με τις τρεις να είναι εντός έδρας, ενώ οι περισσότεροι αντίπαλοι θεωρούνται βατοί έως εύκολοι. Σε περίπτωση που προκριθούν στο Μουντιάλ της Ρωσίας, λοιπόν, οι "Melli" και φυσικά ο εκ των αρχηγών της ομάδας Μασούντ βρεθεί στην αποστολή, τότε ο Παναθηναϊκός θα λάβει αποζημίωση κοντά στις 200.000€!

Πάνω-κάτω δηλαδή το ποσό που θα δοθεί για να κλείσει το deal με τον Πανιώνιο.

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ

23/03/2017 Κατάρ - Ιράν

29/03/2017 Ιράν - Κίνα

12/07/2017 Ιράν - Ουζμπεκιστάν

31/08/2017 Νότια Κορέα - Ιράν

05/07/2017 Ιράν - Συρία

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Κι όμως, ο Μασούντ μπορεί να "πληρώσει" πίσω τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό!

News 24/7

24MEDIA NETWORK