Κι όμως, ο Παναθηναϊκός μπορεί να βγάλει χρήματα από παίκτη... άλλης ομάδας!

Σε μία εποχή που η αναζήτηση ρευστού αποτελεί πρώτη προτεραιότητα στον Παναθηναϊκό, ήρθε ένα δημοσίευμα που μόνο χαμόγελα μπορεί να προκαλέσει στους "πράσινους". Πως μπορούν να επωφεληθούν από την πώληση εξελίξιμου παίκτη... άλλης ομάδας!

Κι όμως, ο Παναθηναϊκός μπορεί να βγάλει χρήματα από παίκτη... άλλης ομάδας!
panathinaikos triantafilopoulos kaltsas EUROKINISSI

Έχοντας κλείσει εννέα χρόνια στην ομάδα του Παναθηναϊκού, όντας μέλος από παιδική ηλικία, τον Γενάρη του 2016 αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το "τριφύλλι" λόγω της.... λαίλαπας Στραματσόνι. Και ο ίδιος βέβαια είχε δώσει αγωνιστικά... δικαιώματα, αφού δεν δικαίωσε τις προσδοκίες.

Η ιστορία έγραψε πως στις 25/1/2016 ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Αστέρα Τρίπολης. Δυστυχώς κάποιοι σοβαροί τραυματισμοί τον κράτησαν πίσω, όμως φέτος έχει ξεκινήσει δυναμικά και μάλιστα αποτελεί βασικό γρανάζι στη μηχανή του Σάββα Παντελίδη.

Τώρα, που... κολλάει ο Παναθηναϊκός και το κέρδος σε ρευστό; Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "hitc.com", ο 24χρονος αμυντικός αρέσει σε δυο αγγλικές ομάδες. Τις Κάρντιφ και Μπέρμιγχαμ, ιστορικούς συλλόγους στο "νησί" με παρουσία στην Πρέμιερ Λιγκ.

Σε περίπτωση λοιπόν που οι Αρκάδες πουλήσουν τον Τριανταφυλλόπουλο τον Γενάρη, ο Παναθηναϊκός θα καρπωθεί το 30%! Αυτό γιατί οι "πράσινοι" τον άφησαν ελεύθερο να υπογράψει στον Αστέρα, κρατώντας όμως αυτό το μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης.

Παίζει βέβαια και το άλλο σενάριο αν το ποσό είναι αρκετά μικρό. Να κρατήσει ο Παναθηναϊκός το 30% και αν ο παίκτης αποδείξει στα γήπεδα της Αγγλίας την αξία του, τότε σίγουρα μελλοντικά θα φέρει πολλά περισσότερα χρήματα.

Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για το πρωτάθλημα που δίνονται τα περισσότερα χρήματα σε μεταγραφές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK