Κουβέντα για την αποβολή ο Γουακάσο

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο αποθέωσε τους φίλους του Παναθηναϊκού στο Instagram, ζήτησε να κρατήσουν το κεφάλι ψηλά, αλλά ξέχασε να κάνει την αυτοκριτική του για την αποβολή στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Άγιαξ.

Κουβέντα για την αποβολή ο Γουακάσο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Καλό πράγμα η αυτοπεποίθηση και τα εύσημα στους οπαδούς, αλλά καμιά φορά πρέπει να κοιτάμε και τη δική μας απόδοση. Ο Γουακάσο "ξύπνησε" κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Άγιαξ, αλλά σε κανένα σημείο δεν θύμισε τον σταθερό παίκτη των προηγούμενων αγώνων.

Μάλιστα στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε, με αποτέλεσμα να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με την Θέλτα στην Ισπανία. Μετά το τέλος του ματς με τους Ολλανδούς, ο Γκανέζος έστειλε το δικό του μήνυμα, ξεχνώντας όμως να κάνει... αυτοκριτική.

"Το κεφάλι ψηλά παιδιά, ήταν μία καλή μάχη με καλή νοοτροπία. Έχουμε ακόμα πολλές παιχνίδι να δώσουμε. Ευχαριστώ τους οπαδούς μας που ήταν καταπληκτικοί και πολλοί", έγραψε χαρακτηριστικά.

Heads up guys. was a good fight, good attitude we showed we still have more games to thanks to the fans you guys really came out in your numbers #pao #simplepao #Panathinaikos #WM22

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης M. M. JUNIOR WAKASO 2211 (@mmjuniorwakaso2211) στις

News 24/7

24MEDIA NETWORK