Ξενέρωσε με την... Μπαρτσελόνα ο γιουβεντίνος Τζέιμς

Φαν της Γιουβέντους από τα γεννοφάσκια του δεν είναι. Παρόλα αυτά ο Μάικ Τζέιμς αγαπάει παθολογικά την κραταιά δύναμη της Ιταλίας, σε βαθμό που χαλάστηκε με την κλήρωση στο Champions League.

Ξενέρωσε με την... Μπαρτσελόνα ο γιουβεντίνος Τζέιμς

Η τρέλα του Μάικ Τζέιμς με τη Γιουβέντους δεν έχουμε μάθει από πού ακριβώς έχει προκύψει. Δεδομένου ότι έχει γεννηθεί στο... μπασκετικό Πόρτλαντ του Γουόλτον, του Ντρέξλερ και του Πόρτερ ο Αμερικάνος γκαρντ του Παναθηναϊκού, μοιάζει παράδοξο το γεγονός είναι τόσο φανατικός οπαδός των "μπιανκονέρι". Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που σχολιάζει τα ποδοσφαιρικά δρώμενα, όπως η κλήρωση των προημιτελικών του Champions League.

Ο Τζέιμς προτιμούσε τη Μονακό ή τη Λέστερ ως αντίπαλο της "βέκια σινιόρα", έπεσε όμως η Μπαρτσελόνα. Το χειρότερο σενάριο δηλαδή για τον 26χρονο γκαρντ!

Όπως και να 'χει πάντως, πρόκειται για ένα από τα δύο μεγάλα ζευγαρώματα της φάσης των "8". Λέτε να δούμε τον Τζέιμς στο Τορίνο στις 11 Απριλίου; Μόνο αν πάρει άδεια από τη... σημαία, ασχέτως αν θα έχει λήξει η κανονική περίοδος στην Ευρωλίγκα. Διότι στις 12/4 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος!

ΓΖ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK