Μεταγραφικό... εμπάργκο κατά Παναθηναϊκού!

Η οικονομική ασυνέπεια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ήδη τις επιπτώσεις της, αφού υπάρχει... αγορά (και μάλιστα από τις σχετικά φθηνές) που ετοιμάζεται να ρίξει... μαύρο στους "πράσινους". Είναι αυτό που λέμε, καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.

Μεταγραφικό... εμπάργκο κατά Παναθηναϊκού!
alafouzos EUROKINISSI

Hοικονομική δυσπραγία του Παναθηναϊκού και η αθέτηση συμφωνιών με πρόσωπα και ομάδες έχει "κρυφές" συνέπειες που ακόμα δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην "πράσινη"καθημερινότητα.

Μία από αυτές είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης από την αγορά. Ατζέντης που βρέθηκε πρόσφατα στη Λατινική Αμερική και "όργωσε" την Αργεντινή και την Ουρουγουάη περιέγραψε στη στήλη το πως αυτό που με κόπο έχτιζε ο Παναθηναϊκός στις εν λόγω αγορές, κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος λόγω της ασυνέπειας προς την Μπόκα.

"Ακούν Παναθηναϊκό και αλλάζουν κουβέντα", ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα θέλοντας να αποδώσει όσο πιο πιστά γινόταν το κλίμα που υπάρχει πλέον για το τριφύλλι στη Λατινική Αμερική.

Η αξιοπιστία, κάτι που κερδίζεται δύσκολα και χάνεται εύκολα, έχει πια πάει περίπατο. Η δουλειά του Χουάν Ραμόν Ρότσα τόσα χρόνια στην Αργεντινή το ίδιο. Πως άραγε θα επιχειρήσει να αποκτήσει παίκτη από τη Λατινική Αμερική τα επόμενα χρόνια ο Παναθηναϊκός;

Η Μπόκα έχει ήδη κάνει "βούκινο" την ασυνέπεια των πράσινων και οι υπόλοιποι έχουν αρχίσει να "κουμπώνονται". Ουδείς, άλλωστε, τα βάζει εύκολα με το γίγαντα της Αργεντινής και όταν το κάνει πληρώνει και τις συνέπειες.

Θα χρειαστεί δουλειά πολλών χρόνων για να αποκατασταθεί η χαμένη αξιοπιστία όταν πια η ομάδα βρει, αν τον βρει, το δρόμο της και ξεπεράσει τους σκοπέλους. Μέχρι τότε η αγορά των χωρών με την πιο μαζική παραγωγή ταλέντων στον κόσμο θα παραμένει ουσιαστικά κλειστή για τον Παναθηναϊκό.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK