Μέχρι και οι ξένοι του Παναθηναϊκού μπούχτισαν με τους... ξένους!

Δυο παλαίμαχοι ξένοι ποδοσφαιριστές με προσφορά στον Παναθηναϊκό συμφωνούν στο εξής. Ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς... ξένους και γι αυτό δεν μπορεί να φτιάξει ομάδα! Διαβάστε ποιοι είναι.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΦΗ - ΠΑΟ
panathinaikos EUROKINISSI SPORTS

Μόλις τρεις Έλληνες ποδοσφαιριστές είναι ενεργοί στον Παναθηναϊκό και μάλιστα ο ένας άρχισε να παίρνει χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια. Αναφερόμαστε στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο που πλέον παίζει βασικός στη θέση του τραγικού Λουκ Στιλ, τον Γιώργο Κουτρουμπή και τον Διαμαντή Χουχούμη.

Το αποτέλεσμα γνωστό, δεν χρειάζεται να το σχολιάσουμε. Αφήνουμε να το σχολιάσουν οι... ξένοι παίκτες του "τριφυλλιού"! Μέχρι και αυτοί έχουν... προσέξει πως είναι παράλογο να μην στηρίζονται οι πράσινοι σε ελληνικό κορμό, όπως συνέβη τα προηγούμενα χρόνια, όπου ο Παναθηναϊκός ήταν "αιμοδότης" της εθνικής Ελλάδας.

Γιόζεφ Βάντσικ και Μλάντεν Πέτριτς κλήθηκαν να σχολιάσουν την κακή πορεία του Παναθηναϊκού. Ας ξεκινήσουμε με τις δηλώσεις του πρώτου στην Live Sport:

"Ήρθαν κάποιοι ποιοτικοί παίκτες το καλοκαίρι, υπήρξαν προσδοκίες, αλλά πρέπει να έχει νοοτροπία πρωταθλητή και να παλεύεις κάθε εβδομάδα. Έχουν συνειδητοποιήσει αυτοί οι παίκτες σε ποια ομάδα ήρθαν; Γνωρίζουν τι έχει πετύχει ο Παναθηναϊκός στο παρελθόν; Επίσης δεν μου αρέσει κάτι άλλο. Αυτό που κάνουν οι περισσότερες ελληνικές ομάδες. Δεν μπορείς να κάνεις κάθε χρόνο 15 ή 20 μεταγραφές

Εδώ λειτουργεί το “φύγε εσύ, έλα εσύ”. Γίνεται όμως έτσι δουλειά Πώς θα έχεις αποτελέσματα; Όσον αφορά στον Παναθηναϊκό, δεν μου αρέσει που έχει τόσους πολλούς ξένους παίκτες. Μόνο τον Κουτρουμπή βλέπω στην ενδεκάδα. Όταν πήγα εγώ στον Παναθηναϊκό ήμασταν τρεις ξένοι και όλοι οι άλλοι Έλληνες και είχαμε αποτελέσματα. Είναι δυνατόν η ομάδα να μην στηρίζετε σε Έλληνες; Αυτό είναι παράξενο. Τι να το κάνω να έχει η ομάδα είκοσι ξένους, αλλά να μην προχωράει, να μην πετυχαίνει τους στόχους της. Οι ξένοι που έρχονται πρέπει να κάνουν τη διαφορά, αλλιώς…"

Πάμε και στον Μλάντεν Πέτριτς:

"Τώρα υπάρχει ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής που παίζει, είναι ο Κουτρουμπής και οι υπόλοιποι, μόνο ξένοι. Για εμένα σε μια ομάδα σαν αυτή χρειάζεσαι παίκτες που γνωρίζουν τι σημαίνει να αγωνίζεσαι σε ένα σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός. Που προετοιμάζονται για τα ντέρμπι, των οποίων γνωρίζουν τη σημασία τους.

Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δώσουν και τη ζωή τους για το σύλλογο στον αγωνιστικό χώρο. Μόνο με τους Έλληνες παίκτες φυσικά δεν μπορείς να επιβιώσεις, μόνο πάλι με τους ξένους νομίζω το ίδιο. Έτσι νομίζω πως χρειάζεται μια καλή μίξη", είπε πει στην εκπομπή "γκολ χωρίς σύνορα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK