Μια μπουκάλα οξυγόνου δεν θα έφτανε στον Γιόχανσον

Ο (ανέτοιμος) Σουηδός μπακ που έψαχνε τις... ανάσες του στα αποδυτήρια μετά το δεύτερο σερί 90λεπτο και η νοοτροπία/αυταπάρνησή του που "κέρδισαν" τον Ουζουνίδη, οδηγώντας στα επαινετικά λόγια του στη συνέντευξη Τύπου.

Μια μπουκάλα οξυγόνου δεν θα έφτανε στον Γιόχανσον

"Σκασμένος"; Και κάτι παραπάνω! Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν εξήρε χωρίς λόγο την νοοτροπία και την αυταπάρνηση που έδειξε ο Ματίας Γιόχανσον (και) στη ρεβάνς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο διεθνής Σουηδός μπακ δεν ήταν προγραμματισμένο να παίξει στον αγώνα της Πέμπτης στο "Σαν Μαμές". Ούτε καν στο προ ημερών παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Περιβόλια.

Απ' τη στιγμή που εντάχθηκε στις προπονήσεις των "πρασίνων", χωρίς να έχει κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το τεχνικό τιμ, και δη ο γυμναστής της ομάδας Νίκος Γιάγκου, τού είχε ετοιμάσει ένα ειδικό πρόγραμμα, προκειμένου να ενταχθεί πιο ομαλά στην αγωνιστική εξίσωση.

Κατά το αρχικό πλάνο δε ήταν να πάρει λεπτά συμμετοχής στο ματς που έρχεται, αυτό της Κυριακής με τον Λεβαδειακό στο (άδειο λόγω τιμωρίας) "Απόστολος Νικολαΐδης". Εκ των πραγμάτων όμως και λόγω των πολλών απουσιών ο Ουζουνίδης αναγκάστηκε να τον χρησιμοποιήσει και στα δύο τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Ο Γιόχανσον μάλιστα έβγαλε φουλ 90λεπτα κι αμέσως μετά τον αγώνα "έψαχνε" τις ανάσες του στ' αποδυτήρια του "Σαν Μαμές", όντας έτοιμος να ζητήσει... μπουκάλα οξυγόνου.

Το λέει πάντως η καρδιά του Σουηδού μπακ κι αυτή η συμπεριφορά/νοοτροπία άρεσε πολύ στον Ουζουνίδη, ο οποίος είναι δεδομένο πως θα τον ξεκουράσει πλέον στο ματς της Κυριακής για του να δώσει την ευκαιρία να αποφορτίσει το κορμί του και να επιστρέψει απόλυτα έτοιμος μετά τη διακοπή.

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK