Μόσχα by night σε πράσινο φόντο

Τις… χάρες της νυχτερινής ζωής της Μόσχας αποφάσισαν να γευτούν τον λάθος χρόνο και με λάθος τρόπο τέσσερις πρωτοκλασάτοι παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά ουδέν κρυπτόν και πλέον κινδυνεύουν με βαριά καμπάνα…

Μόσχα by night σε πράσινο φόντο

Ο Νικ Καλάθης, ο Τζέιμς Γκιστ, ο Κρις Σίνγκλετον και ο KC Ρίβερς με… πρόφαση ότι δεν τους άρεσε το φαγητό στο ξενοδοχείο όπου διέμεινε η αποστολή των "πράσινων" κατά τη διάρκεια του Γκομέλσκι Καπ, πήραν άδεια... εξόδου για να δειπνήσουν σε άλλο εστιατόριο, μόνο που ξέχασαν να… γυρίσουν!!

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που διέρρευσαν από το "τριφύλι" οι τέσσερις… σωματοφύλακες έφυγαν στις 9 το βράδυ και επέστρεψαν στις 3 τα ξημερώματα, έχοντας επιδοθεί στο … Μόσχα by night ,κάτι που δεν θα περάσει απαρατήρητο και ατιμώρητο.

Σύμφωνα με όσα αφήνουν να εννοηθούν κύκλοι της ΚΑΕ, οι τρεις από τους τέσσερις παίκτες που είχαν δώσει δικαιώματα και στο παρελθόν, δηλαδή Καλάθιης, Σίνγκλετον και Γκιστ , θα πληρώσουν πιο ακριβά τη… νύφη! Κι αυτό αφού έχουν επανειλημμένα παρέβη τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας. Αντίθετα ο Ρίβερς αναμένεται να «πέσει» στα μαλακά αφού ήταν η πρώτη… κουτσουκέλα του ή τουλάχιστον η πρώτη που έγινε αντιληπτή από τους ανθρώπους της ΚΑΕ.

Να σημειωθεί επίσης ότι από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός περνάει προς τα έξω το μήνυμα πως «όλα τα δεδομένα είναι ανοικτά» σχετικά με το είδος της τιμωρίας των τεσσάρων παικτών που μπορεί να φτάσει ακόμη και στη διακοπή συμβολαίου! Κάτι ακραίο βεβαίως, ειδικά όταν μιλάμε για το ξεκίνημα της σεζόν.

Εδώ να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Απρίλιο, αμέσως μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από το φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα, είχαν «κυκλοφορήσει» και μάλιστα από πράσινους «κύκλους», διάφορες «πληροφορίες» σχετικά με νυχτοπερπατήματα παικτών και ειδικά εκείνων που δεν είχαν μπει στο περιβόητο… πούλμαν, δηλαδή Σίνγκλετον, Τζέιμς και Γκάμπριελ. Παράλληλα υπήρχαν και δημοσιεύματα με συνοδεία φωτογραφιών από νυχτοπερπατήματα διάφορων παικτών όπως ο Τζέιμς ο Φελντέιν και ο Σίνγκλετον.

Θυμίζουμε επίσης, ότι κατά τη διάρκεια των πλέι-οφ της σεζόν 2015-16 και κατά τη διάρκεια των ημιτελικών της Α1 με τον Άρη παίκτες του Παναθηναϊκού και πιο συγκεκριμένα οι Φελντέιν, Γκιστ και Μαρκίς Χέινζ είχαν «συλληφθεί» από… παπαράτσι - θαμώνες μπαρ να διασκεδάζουν σε μπαρ και κλαμπ της Θεσσαλονίκης μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μάλιστα και οι τρεις είχαν αποκλεισθεί από τον 4ο ημιτελικό της σειράς ως τιμωρία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK