Μπλάκμπερν καλεί Λουκ Στιλ!

Η ιστορική αγγλική ομάδα είναι σε επαφές με τον 33χρονο Άγγλο γκολκίπερ και ο Παναθηναϊκός περιμένει να «τρέξουν» από εβδομάδα οι εξελίξεις, προκειμένου να «ενεργοποιήσει» τη συμφωνία του με τον Άρη για τον Σωκράτη Διούδη. Τι αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ από τη Μεγάλη Βρετανία.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
luke steele EUROKINISSI SPORTS

Μία απ’ τις πλέον ιστορικές ομάδες του «Νησιού», η Μπλάκμπερν (με έτος ίδρυσης το 1875) έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Λουκ Στιλ, σύμφωνα με δημοσιεύματα απ’ τη Μ. Βρετανία. Η ομάδα του Τόνι Μομπράι, που θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στη League 1 της Αγγλίας, αναζητεί έναν έμπειρο γκολκίπερ για να πλαισιώσει τον 26χρονο Ρότζερ Στιλ (!), και τον Ισπανό Νταβίντ Ράγια.

Οι Αγγλοι επισημαίνουν πως οι δύο πλευρές είναι σε επαφές τα τελευταία 24ωρα για να συμφωνήσουν για διετές συμβόλαιο και το αργότερο έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά.

Ότι… καλύτερο και για τους «πράσινους», που έχουν διαμηνύσει εδώ και καιρό στον 33χρονο γκολκίπερ πως θα πρέπει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Εφόσον οι εξελίξεις «τρέξουν» και ο Στιλ βρει τελικά την επόμενη «στέγη» του στη Μπλακμπερν, τότε κι ο Παναθηναϊκός θα «ενεργοποιήσει» την προφορική συμφωνία που υπάρχει με τον Άρη, για να κάνει δικό του τον Σωκράτη Διούδη, δημιουργώντας μία απόλυτα «ελληνική» τριπλέτα στους γκολκίπερ του.

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK