Το ενωτικό μήνυμα του Γιαννακόπουλου χωρίς... τ' απόβλητα!

Νέο σκληρό μήνυμα του ισχυρού άνδρα της "πράσινης" ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατά των οργανωμένων. Το τρίπτυχο "διοίκηση - ομάδα - κόσμος" και η ατάκα: "…ο Παναθηναϊκός που μας χρειάζεται όλους" (φωτογραφία).

Ακόμη ένα σκληρό μήνυμα κατά συγκεκριμένου κομματιού της Θύρας 13 ανέβασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Instagram, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την κόντρα που έχει ξεσπάσει με μερίδα οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού.

Ο διοικητικός ηγέτης της "πράσινης" ΚΑΕ έκανε λόγο για το τρίπτυχο "διοίκηση-ομάδα-κόσμος" που έκανε το μπασκετικό Παναθηναϊκό την πιο πετυχημένη ομάδα της Ευρώπης, χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις για ορισμένους οπαδούς λέγοντας πως θα πρέπει να γίνουν αλλαγές στη δομή της "13", ενώ τόνισε πως "…ο Παναθηναϊκός μας χρειάζεται όλους".

"Πολλοί τις τελευταίες μέρες μου λένε: "Είναι δυνατόν για δύο χιλιάδες μέλη της 13 να μην υπολογίζεις την αγάπη των εκατομμυρίων Παναθηναϊκών που σε στηρίζουμε;". Έχω να πω το εξής… Η Θύρα 13 είναι αναπόσπαστο κομμάτι των επιτυχιών μας… Το τρίπτυχο διοίκηση - ομάδα - κόσμος μας έκανε την πιο πετυχημένη ομάδα της Ευρώπης…

Έτσι λοιπόν θα πρέπει και η 13 να είναι κρίκος της αλυσίδας. Τα τελευταία χρόνια κάτι σκουλίκια έχουν δημιουργήσει τον φορέα, χρησιμοποιώντας τον όρο Θύρα 13. Την πραγματική 13 την θέλουμε, αλλά οφείλει πρώτα να καθαρίσει από τα απόβλητα και να επανορθώσει για όσα έκαναν με την σφραγίδα της... Μέχρι τότε είστε όλοι απέναντι μου και ο χρόνος κυλάει... Ο Παναθηναϊκός μας χρειάζεται όλους", ανέφερε ο Γιαννακόπουλος.

 

ΓΟΥΛ