Ο... άλλος Λεάλι απέρριψε τον Παναθηναϊκό

Ποιος είναι ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους που αποκάλυψε ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και γιατί απέρριψε την προοπτική του "τριφυλλιού".

Ο... άλλος Λεάλι απέρριψε τον Παναθηναϊκό

Προφανώς επί Αντρέα Στραματσόνι, όταν ο Ιταλός προπονητής έκανε ακόμη κουμάντο και έψαχνε για τερματοφύλακα, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε για τον Ρουμάνο Λαρέντσιου Μπρανέσκου.

Ποιος είναι ο περί ου ο λόγος; Θηριώδης γκολκίπερ 193 εκατοστών, 22 ετών, ο οποίος από το 2012 ανήκει (μέχρι το καλοκαίρι του 2018) στη Γιουβέντους και πηγαίνει δανεικός για να έχει χρόνο. Εφέτος, και μετά από θητείες σε Γιούβε Στάμπια, Λαντσιάνο, Χαλαντάς (Ουγγαρία) και Ομόνοια, αγωνίζεται στην Ντιναμό Βουκουρεστίου έχοντας (για πρώτη φορά) ρόλο βασικού (16 90λεπτα).

Δεν είναι πληροφορία ή φήμη. Δήλωση του ίδιου του Μπρανέσκου είναι, ο οποίος σε συνέντευξή του ανέφερε πως " γνωρίζω ότι υπήρχαν κάποιες προσφορές από το Βέλγιο. Ήταν δυο ομάδες που ενδιαφέρθηκαν. Η μια έκανε μικρή προσφορά και η άλλη ήθελε να με πάρει ως δανεικό αλλά δεν τις αποδέχτηκε η Γιουβέντους. Μία ακόμη ομάδα που ενδιαφέρθηκε για μένα ήταν ο Παναθηναϊκός. Εγώ όμως δεν ήθελα να πάω κάπου ακόμα ως δανεικός αλλά να παραμείνω στην Ντιναμό".

Τι προκύπτει από το παραπάνω. Πως ο Στραματσόνι επεδίωξε να εκμεταλλευτεί τις διασυνδέσεις του στην Ιταλία και να φέρει έναν δεύτερο... Νικόλα Λεάλι. Ό,τι δηλαδή πέτυχε να κάνει το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός, πλαισιώνοντας τον Στέφανο Καπίνο. Άλλο που ο Ιταλός κατέληξε βασικός μετά τη βαριά θλάση του διεθνούς γκολκίπερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK