Ο άνθρωπος πίσω από τον Μάξι Ροντρίγκες

Διαβάστε ποιος είναι ο άνθρωπος που πρότεινε τον Μάξι Ροντρίγκες στον Παναθηναϊκό και έχει κάνει ήδη αρκετές δουλειές στην Ελλάδα με τους "μεγάλους" του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο άνθρωπος πίσω από τον Μάξι Ροντρίγκες

Το βράδυ του Σαββάτου ένα tweet από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού σήμανε συναγερμό στην Ελλάδα, αφού έκανε λόγο για επαφές του Παναθηναϊκού με τον διεθνή Αργεντινό επιθετικό Μάξι Ροντρίγκες.

Ο 36χρονος άσος αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια από την Νιούελς ( λίγο μετά την πώληση του Νάτσο Σκόκο στην Ρίβερ Πλέιτ), λέγοντας πως θέλει να βρει μία ομάδα που θα τον βοηθήσει να επικεντρωθεί μόνο στο ποδόσφαιρο και όχι στα προβλήματα.

Το tweet ακολούθησαν δημοσιεύματα από την Αργεντινή και την Ελλάδα με το θέμα όχι απλά να είναι υπαρκτό, αλλά ο παίκτης εξετάζεται σοβαρά από τον Μαρίνο Ουζουνίδη χωρίς να είναι όμως πρώτη του επιλογή.

Τώρα ποιος είναι ο άνθρωπος που πρότεινε τον έμπειρο άσο στους πράσινους; Ο λόγος για τον Τίνο Λορενσέτι, ο οποίος έχει κάνει ουκ ολίγες δουλειές στη χώρα μας με Αργεντινούς ποδοσφαιριστές, κυρίως... επιθετικούς!

Χαρακτηριστικά, τελευταία, παραδείγματα αυτά των Πατίτο στην ΑΕΚ, Ελλακόπουλου στην Καλλονή, Νικολά Μαρτίνες σε Αστέρα και Ολυμπιακό και φυσικά του Νούνιες στον ΟΦΗ. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έπαιξε ρόλο στις μεταγραφές τους στη χώρα μας.

Με λίγα λόγια έχει το... know-how για να διαπραγματευτεί με τον Παναθηναϊκό και να κλείσει ένα τόσο μεγάλο όνομα, που οικονομικά βρίσκεται σε λογικά πλαίσια.

Γ.Χ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK