Ο έρωτας του Δ. Γιαννακόπουλου για τον Ντιλέινι!

Η φημολογία για τον Μάλκολμ Ντιλέινι, ο "έρωτας" του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον 28χρονο γκαρντ, η πρόταση που του έκανε το καλοκαίρι του 2016 και το "όχι" στον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα. Διαβάστε ένα "ζουμερό" παρασκήνιο για τον παίκτη των Ατλάντα Χοκς.

Ο έρωτας του Δ. Γιαννακόπουλου για τον Ντιλέινι!

Η ιστορία με τον Μάλκολμ Ντιλέινι δεν είναι πρόσφατη για τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο πρώην παίκτης των Μπάγερν και Λοκομοτίβ Κουμπάν είναι ο "έρωτας" του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι προσπαθούσε να κάνει το "μπαμ" και να τον φέρει στον Παναθηναϊκό.

Πέρυσι το Contra.gr είχε αποκαλύψει τη σούπερ πρόταση που είχε κάνει στον Ντιλέινι για να τον ντύσει στα πράσινα. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος του έδινε 2.2 εκατομμύρια ευρώ για συμβόλαιο 1+1, την ίδια ώρα που τόσο η Νταρουσάφακα όσο και η Μπαρτσελόνα είχαν δείξει τεράστιο ενδιαφέρον για τον 28χρονο γκαρντ.

Ο ίδιος, βέβαια, είχε θέσει εξ αρχής στόχο το ΝΒΑ. Ήθελε να αγωνιστεί εκεί και περίμενε την κατάλληλη πρόταση. Οντας, πλέον, παίκτης των Ατλάντα Χοκς, το όνομά του επανήλθε στην ελληνική επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες. Μάλιστα, κάποια δημοσιεύματα του Τύπου έβαλαν τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ετοιμάζεται για το μεγάλο "χτύπημα". Η αλήθεια είναι πως ένα ποστάρισμα του αφεντικού της "πράσινης" ΚΑΕ στο instagram ξεσήκωσε κόσμο και δημοσιογράφους, αλλά ο Ντιλέινι έκοψε κάθε όρεξη τόσο του Παναθηναϊκού όσο και άλλων ομάδων που ψάχτηκαν για μια ενδεχόμενη επιστροφή στην Ευρώπη.

Όπως γράφτηκε την Πέμπτη στο Contra.gr, ο Ντιλέινι δέχθηκε διάφορες κρούσεις από την Ευρώπη με τρελά λεφτά. Το παραδέχθηκε και ο ίδιος, αλλά έσπευσε να βάλει ένα τέλος στη μεταγραφολογία προτού πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, χάρη στο καθαρό και ξάστερο "δεν σκοπεύω να παίξω στην Ευρώπη. Οι προσφορές με κάνουν να κοκκινίζω, αλλά έθεσα ψηλότερους στόχους. Ίσως στο μέλλον".

Το σίγουρο είναι πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν τον ξέχασε. Είναι η αδυναμία του και θα ήθελε κάποια στιγμή να τον δει στα πράσινα. Ο Μάλκολμ Ντιλέινι ήταν το ιδανικό "μπαμ" του καλοκαιριού για τους νταμπλούχους Ελλάδας, αλλά το ΝΒΑ κέρδισε αυτή τη μάχη.

Ο Ντιλέινι ουσιαστικά συστήθηκε στο ευρύ κοινό το 2013 όταν έπαιζε στη Μπάγερν Μονάχου και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. Στο τέλος εκείνης της σεζόν, απασχόλησε τον Ολυμπιακό, με τον τότε προπονητή του, Γιώργο Μπαρτζώκα, να επιθυμεί την απόκτησή του, αλλά τελικά κατέληξε στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, προτιμώντας τα πολλά λεφτά που του προσέφεραν. Την περίοδο 2015-2016 ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Κουμπάν και υπό τις οδηγίες του Μπαρτζώκα, γεύτηκε τη χαρά της συμμετοχής σε ένα Final-4.

Σ.Κ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK