Ο ξεχασμένος Μπουμάλ έχει λόγους να χαμογελά ξανά

Παρά το γεγονός πως ο Αντρέα Στραματσόνι... πάρκαρε τον Μπουμάλ μεταξύ πάγκου και εξέδρας, ο άσος βλέποντας τους δανεικούς και αγύριστους αντικαταστάτες του πείσμωσε, έκλεισε τα αυτιά στις φήμες περί δανεισμού και βάλθηκε να δικαιώσει όσους πίστεψαν στην μεταγραφή του. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πάντως είναι η τελευταία πράσινη ευκαιρία του.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ
boumal EUROKINISSI SPORTS

Ένας από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που πέρασε δύσκολες στιγμές τους τελευταίους μήνες είναι και ο Ολιβιέ Μπουμάλ. Ο Καμερουνέζος ακραίος επιθετικός βρέθηκε στο περιθώριο από τον Αντρέα Στραματσόνι, χωρίς να πάρει καθόλου ευκαιρίες, ενώ είδε στα άκρα να αποκτούνται παίκτες δανεικοί και... αγύριστοι, όπως φαίνεται, που βάσει απόδοσης δεν έχουν βοηθήσει μέχρι στιγμής το "τριφύλλι".

Κάποιος άλλος θα μπορούσε να αντιδράσει. Με δυσαρέσκεια εντός και εκτός ομάδας ( και μέσω των ΜΜΕ). Παρόλα αυτά ο Μπουμάλ προτίμησε να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Έβαλε το κεφάλι κάτω, δούλεψε σκληρά όλο αυτό το διάστημα, ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και περίμενε μία αγωνιστική ευκαιρία, κλείνοντας παράλληλα στα αυτιά του στις... φήμες περί δανεισμού του.

Βλέποντας εξάλλου τον... περίεργο "ανταγωνισμό" και τη δουλειά του Ιταλού, καταλάβαινε πως το μοιραίο δεν θα αργούσε να συμβεί. Ο Στραματσόνι, λοιπόν, αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και ο Καμερουνέζος πήρε κόντρα στον ΠΑΟΚ για πρώτη φορά φέτος χρόνο συμμετοχής ( μπήκε στο 68' στη θέση του Γουακάσο).

Ήταν καλός; Όχι. Ήταν κακός; Επίσης όχι. Στάθηκε όμως με αξιοπρέπειά παρά το άγχος που έβγαλε για τη πρώτη φετινή του συμμετοχή. Ο Μπουμάλ βέβαια είχε ένα ακόμα λόγο που έκανε υπομονή όλους αυτούς τους μήνες και αυτός είναι ο Γιάννης Αλαφούζος.

Τον Γενάρη όλοι οι μεγάλοι έδειξαν ενδιαφέρον για τον Καμερουνέζο ( άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο), όμως ο Παναθηναϊκός στις μεταξύ τους συζητήσεις του έδωσαν να καταλάβει πόσο τον πιστεύουν και ξόδεψαν ένα σεβαστό ποσό για να τον αποκτήσουν.

Με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο, λοιπόν, ο υγιής Μπουμάλ βλέπει ξανά πως η προσπάθεια του δεν θα βρίσκει σε τοίχο, ενώ έχει την ευκαιρία να αποδείξει πως τα χρήματα που δαπανήθηκαν δεν ήταν χωρίς λόγο. Όπως σε κάποιες άλλες περιπτώσεις...

News 24/7

24MEDIA NETWORK