O NBAer που ευχήθηκε στον Τζέιμς για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό!

Ο Μάικ Τζέιμς ανακοινώθηκε επίσημα από τον Παναθηναϊκό και ένας άσος του NBA που τον είχε για συμπαίκτη μόλις για... λίγες ημέρες έσπευσε να του ευχηθεί μέσω Twitter!

ΑΦΙΞΗ ΤΖΕΙΜΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΖΕΙΜΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μόλις οκτώ μήνες... άντεξε μακριά από τον Παναθηναϊκό ο Μάικ Τζέιμς, με τον 27χρονο γκαρντ να αφήνει την άλλη πλευρά του Ατλαντικού έχοντας πρώτα φορέσει τη φανέλα των Φίνιξ Σανς και Νιου Όρλιανς Πέλικανς και να επιλέγει να ξαναφορέσει τα πράσινα του "τριφυλλιού".

Εδώ και λίγες ώρες ο Αμερικανός πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα και πήγε μάλιστα από το αεροδρόμιο στο γήπεδο για να παρακολουθήσει μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού, με τους "πράσινους" να τον ανακοινώνουν επίσημα και να "υποχρεώνουν" έναν πρώην συμπαίκτη του να σπεύσει να του ευχηθεί μέσω των social media.

Αυτός ήταν ο Νίκολα Μίροτιτς, άλλοτε άσος των Ρεάλ Μαδρίτης και Σικάγο Μπουλς, με τον Μαυροβούνιο πάουερ φόργουορντ να συνυπάρχει για λίγες ημέρες με τον Τζέιμς στους Πέλικανς (πήγε την 1η Φεβρουαρίου) και να του εύχεται τα καλύτερα, με σχόλιο που έκανε στον επίσημο λογαριασμό του Παναθηναϊκού στο Twitter.

Γ.Ψ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK